ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Κάλια Παπαδοπούλου επέστρεψε στην ΑΕΛ (PIC)

0

Η κορυφαία Κύπρια καλαθοσφαιρίστρια όλων των εποχών, Κάλια Παπαδοπούλου, επέστρεψε στην ΑΕΛ αναλαμβάνοντας το πόστο της team manager της ανδρικής ομάδας!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την επιστροφή της Κάλιας με δόξα και τιμή. Η κα Παπαδοπούλου γυρίζει στην ομάδα από το πόστο της team manager της ανδρικής ομάδας και της συνεργάτιδας του κόουτς Ασωνίτη.

Αναλυτικά:

𝝨𝝪𝝢𝝖𝝭𝝜 𝝨𝝪𝝢𝝚𝝦𝝘𝝖𝝨𝝞𝝖𝝨 𝝡𝝚 𝝩𝝜𝝢 𝝟𝝖𝝠𝝞𝝖 𝝥𝝖𝝥𝝖𝝙𝝤𝝥𝝤𝝪𝝠𝝤𝝪

🤝Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με την Κάλια Παπαδοπούλου.
👉Με συνολική υπηρεσία σχεδόν δεκαπέντε χρόνια στις τάξεις μας αλλά και με αξιοπρόσεχτη διεθνή και εγχώρια καριέρα η Κάλια Παπαδοπούλου θα αναλάβει καθήκοντα Team Manager στην καλαθοσφαιρική ομάδα των ανδρών. Επίσης, θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου και συνεργάτιδα του Μάρκου Ασωνίτη.
🥇Η Κάλια Παπαδοπούλου διετέλεσε ως αρχηγός και προπονήτρια της γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδας με μια άκρως επιτυχημένη θητεία. Η εμβληματική Αρχηγός θήτευσε ως προπονήτρια στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας μας αλλά και στην ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης. Είναι αξιοσημείωτη και η παρουσία της, ως προπονήτρια της Εθνικής Γυναικών την περίοδο 2016-2019.
🎖Η Κάλια Παπαδοπούλου αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες για το άθλημα στην Κύπρο αλλά και την κορυφαία Κύπρια καλαθοσφαιρίστρια που πέρασε ποτέ από τα κυπριακά γήπεδα. Πέραν αυτών, η ίδια αποτελεί διαχρονική πρέσβειρα του «Ευ Αγωνίζεσθαι» για τον αθλητισμό στην Κύπρο, καθώς συμβάλει πολλά με την δράση της, για την εξέλιξη της κυπριακής καλαθόσφαιρας.
👑Είμαστε σίγουροι πως με την νοοτροπία του πρωταθλητισμού αλλά και τις αρχές του επαγγελματισμού που την διέπουν θα επιτελέσει άρτιο έργο με τα πεπραγμένα της ομάδας μας και της ευχόμαστε καλές επιτυχίες. #aelbc #thequeen #weareback
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ