ΕΠΙΣΗΜΟ: Μεγάλο τουρνουά στην Κύπρο – Τα εισιτήρια

0

Η ΚΟΚ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Περιστερίου, του Ερυθρού Αστέρα και της Χάποελ Χολόν.

Αναλυτικά:

Το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» είναι και πάλι εδώ, φέρνοντας στη Κύπρο σπουδαία ονόματα της της Ευρωπαϊκής καλαθόσφαιρας.

Το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου, στη κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» σπουδαίες ομάδες, μεγάλοι αθλητές, κορυφαίοι προπονητές,  υπόσχονται ένα σπουδαίο καλαθοσφαιρικό υπερθέαμα ψηλού επιπέδου.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός Πειραιώς, οι πρωταθλήτριες Σερβίας και Ισραήλ Ερυθρός Αστέρας και Χάποελ Χολόν και το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους, σε ένα τουρνουά που για άλλη μια φορά θα στρέψει τα βλέμματα όλης της Ευρώπης στην Κύπρο.

Τα πακέτα εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμα online στο SoldOut Tickets. Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να είναι πολύ προσιτές οι τιμές των εισιτηρίων, για να μπορέσει ο κόσμος να παρακολουθήσει θέαμα ψηλού επιπέδου. Το πακέτο και για τους τέσσερις αγώνες του τουρνουά, θα διατίθεται προς €30 για ενήλικες και €15 για άτομα κάτω των 18 ετών και φοιτητές με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας. Στα €80 έχει καθοριστεί η τιμή για το οικογενειακό πακέτο (2 ενήλικες & 2 παιδιά).

Ραντεβού στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου, για να απολαύσετε αγώνες από το ψηλότερο επίπεδο της καλαθόσφαιρας και να πάρετε μια πρώτη γεύση για τη σεζόν που ακολουθεί στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το τουρνουά διοργανώνεται από την ΕΘΑ Έγκωμης, το Δήμο Έγκωμης και τη PNEUMA Promotions, ενώ έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

– Τέλος Δελτίου Τύπου εκ μέρους διοργάνωσης –