Επίσκεψη του ομοσπονδιακού προπονητή στην Ακαδημία του Άτλαντα

0

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών κ.Λίνος Γαβριήλ επισκέφθηκε την ακαδημία του Άτλαντα μετά από πρόσκληση που είχε από τους ιδρυτές της ακαδημίες κ.Θανάση Μαστορή και κ.Δημήτρη Δεληχρήστο .

Ο προπονητής την Εθνικής ανδρών είχε την ευκαιρία να δει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Άτλαντα και να προπονήσει τους νεαρούς αθλητές κατά την διάρκεια της παραμονής του κάτι που σίγουρα έδωσε κίνητρο στους νεαρούς αθλητές να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό υπό το βλέμμα του κ.Γαβριήλ.

Σε δηλώσει του ο κ.Θανάσης Μαστορής τοποθετήθηκε για την επίσκεψη του κοουτς Γαβριήλ και μας ανέφερε τα ακόλουθα τόσο για την παρουσία του κοουτς αλλά και την δράση της ακαδημίας του Άτλαντα:

 

Η επίσκεψη του coach και πολύ καλού μας φίλου Λίνου Γαβριήλ είχε μεγάλη επιτυχία γιατί οι παίχτες μας είχαν μια μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν με τον ομοσπονδιακό μας προπονητή σε μια περίοδο χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και χωρίς ιδιαίτερα κίνητρα εκτός από την ατομική τους βελτίωση. Οι παίχτες είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν σε τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού τους και να δεχτούν πληροφορίες από έναν προπονητή με εμπειρίες από υψηλότερο επίπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον coach και πολύ καλό μου φίλο Λίνο που ανταποκριθηκε με ευχαρίστηση στο κάλεσμα μου και μοιράστηκε τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με τα παιδιά μας.

Η Ακαδημία μας πλέον μπαίνει σε ρυθμούς off season προπόνησης και ατομικής βελτίωσης με αρκετές δραστηριότητες αναλόγως της ηλικίας και το επίπεδο των αθλητών μας.

Σε μια άλλη εξέλιξη η εφηβική μας ομάδα πήγε το Σάββατο στην Λεμεσό όπου αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα με την Εθνική Γυναικών.

 

Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν καταστάσεις του παιχνιδιού τους τις οποίες πιστεύουμε ότι πρέπει να δουλέψουν από δω και πέρα για να μπορέσουν να έχουν ουσιαστική βελτίωση.

 

Ευελπιστούμε και η εθνική μας ομάδα και κυρίως οι προπονητές να έβγαλαν τα ανάλογα συμπεράσματα για να πετύχουν τους στόχους τους στο δύσκολο έργο που έχουν στην συνέχεια.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην προπονητική ομάδα και στις παίχτριες και ομολογώ ότι είδα μια πολύ καλή δουλειά και μια προσπάθεια ελπιδοφόρα.