Επιτέλους αρχίζει το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας (αυτούσια η ανακοίνωση)

39

Επιτέλους η δράση στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας αναμένεται ν’αρχίσει μέσα στον Μάρτιο ενώ η Οργανωτική Επιτροπή μέσω ανακοίνωσης της γνωστοποίησε τις λεπτομέρεις της προκύρηξης και έριξε το μπαλάκι στις ομάδες. Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής.

Καλησπέρα

Κατόπιν αιτημάτων ομάδων που δεν επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας είχε συγκληθεί άτυπη συνάντηση στην οποία συζητήθηκε πρόταση-εισήγηση για ενοποίηση της Α και Β Κατηγορίας, εισήγηση στην οποία υπήρξαν αντιδράσεις και διαφωνίες.

Ενόψει τούτου η Οργανωτική Επιτροπή στη συνεδρία της ημερομηνίας 12/02/2019 αποφάσισε, συμφώνως με την ήδη εγκριθείσα προκήρυξη, τα ακόλουθα:

1. Προκηρύσσει τα πρωταθλήματα Α,Β και Γ Κατηγορίας με την συμμετοχή των ομάδων σύμφωνα με τις αποφάσεις και την προκήρυξη του 2018. Στην Α Κατηγορία θα συμμετάσχουν οι ομάδες: PN99, NIVEA, ESOBGA, SIMPLY ORANGE, ΥΔΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ BLUE CATS, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΧΙΛΛΕΑ, PWC, ΔΙΚΗΓ.ΣΥΛ.ΛΣΙΑΣ, Α.Ε.Α.Κ.. Στην Β Κατηγορία οι ομάδες: ΑΠΟΦ. ΠΑΛ/ΣΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡ., EUROBANK, ΤΡ.ΚΥΠΡΟΥ, KPMG, EUC, BUCKS, ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ,UNIC SENIOR EAGLES. Στην Γ Κατηγορία οι ομάδες: ΧΑΛΚΑΝΩΡΑΣ, Κ.Ε.Π.ΔΙΚ.ΓΕΡΙΟΥ, ΑΠΟΦ. 2002, PHOENIX BULLS, ΕΘΑ, S.D.C.KNIGHTS, G.Z.G, NIC.WIZARTS, Α.Ε.ΦΥΛΑΚΩΝ, Ε.Α.Κ.

2. Οι ομάδες μέχρι τις 20/02/2019 πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους ενώ μέχρι τις 28/02/2019 πρέπει να δηλωθούν και οι παίκτες.

3. Το πρωτάθλημα Α Κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 11/03/2019 ενώ τα υπόλοιπα στις 18/03/2019. Λόγω του προβλήματος που παρουσιάζεται με τα γήπεδα, ενδέχεται κάποιοι αγώνες να ορισθούν και Σαββατοκύριακο.

4. Ομάδα που δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην κατηγορία που πρέπει και δικαιούται να συμμετέχει, θα διαγράφεται συμφώνως της προκήρυξης ενώ οι παίκτες που ήταν εγγεγραμμένοι στην δύναμη της για την αγωνιστική περίοδο 2018, δεν δικαιούνται να αγωνιστούν σε άλλη ομάδα. Επίσης σε περίπτωση που η ομάδα επαναδραστηριοποιείται, τότε θα συμμετάσχει στην κατώτερη κατηγορία.

5. Ο ακριβής τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων καθώς και το κόστος συμμετοχής θα σας γνωστοποιηθεί αργότερα, αφού θα εξαρτηθεί από την συμμετοχή των ομάδων.

Οργανωτική Επιτροπή

Coffee House