Επίθεση ΛεΜπρόν στo NBA: «Δεν θέλατε να με ακούσετε, τώρα έχουμε ρεκόρ τραυματισμών»

0

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό, εξαπολύοντας επίθεση στο ΝΒΑ.

Το ΝΒΑ δεν έδωσε αρκετό χρόνο ξεκούρασης στους παίκτες από το τέλος της περσινής σεζόν μέχρι το ξεκίνημα της φετινής, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να εκφράσουν παράπονα αρκετοί σταρ και ειδικά ο ΛεΜπρόν.

Στην εξέλιξη της σεζόν, είδαμε αρκετούς τραυματισμούς, ενώ το κακό συνεχίστηκε και στα playoffs, εκεί όπου έχουμε ρεκόρ, με τον Καουάι Λέοναρντ να είναι ο τελευταίος άτυχος αθλητής και υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστού.

Αυτή η κατάσταση εξόργισε τον ΛεΜπρόν που εξαπέλυσε επίθεση στη λίγκα.

«Δεν ήθελαν να με ακούσουν για το ξεκίνημα της σεζόν. Ήξερα τι θα γίνει.Ήθελα απλά να προστατέψω τους παίκτες που είναι το προϊόν και το όφελος του παιχνιδιού μας. Αυτοί οι τραυματισμοί δεν είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι η έλλειψη ξεκούρασης πριν τη σεζόν.

Οκτώ, πιθανότατα 9 ALL-STARS θα χάσουν τα playoffs, που είναι και ρεκόρ στην ιστορία. Είναι η κορυφαία εποχή για το πρωτάθλημα μας τα playoffs και οι φίλαθλοι δεν μπορούν να δουν πολλούς από τους αγαπημένους τους παίκτες τους. Είναι τρελό. Αν υπάρχει ένα άτομο που ξέρει για το σώμα και πως αυτό δουλεύει όλο τον χρόνο, αυτός είμαι εγώ. Μιώ για την υγεία όων των παικτών και σιχαίνομαι να βλέπω τόσους πολλούς τραυματισμούς μέσα στη σεζόν. Συγγώνμη φίλαθλοι, σας εύχομαι να μπορούσατε να δείτε όλους τους αγαπημένους σας παίκτες», ανέφερε.

O Bασιλιάς τελείωσε τη σεζόν 2019/20 στις 12Οκτώβρη με το Game 6 κόντρα στους Χιτ στους τελικούς και η φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε τα Χριστούγεννα.

sdna.gr