Επίθεση της ΑΕΛ σε ιστοσελίδα

0

Σκληρή ανακοίνωση εις βάρος ιστοσελίδας που ασχολείται με την καλαθόσφαιρα με αφορμή “εμετικό δημοσίευμα”, όπως αναφέρει, για την αθλήτρια Άντρια Πιτσιλλίδου εξέτασε η ΑΕΛ.

Το όνομα της ιστοσελίδας δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΕΛ ωστόσο γίνεται λόγος για ένα site που είναι μόλις λίγες εβδομάδες στον αέρα και προφανώς αυτό δεν είναι το Cyprusbasket.

Αναλυτικά:

Ως ΔΣ της ΑΕΛ,αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια για το εμετικό και ίσως με σκοπιμότητα δημοσίευμα,που αφορά την καλαθοσφαιρίστρια μας Άντρια Πιτσιλλίδου.

Συγκεκριμένα,ιστιοσελίδα με θέματα καλαθόσφαιρας η οποία έχει λειτουργήσει πριν από λίγες βδομάδες αναφέρθηκε στην απόδοση της καλαθοσφαιρίστριας μας με αρνητικά σχόλια,που προσβάλλουν τόσο την ίδια,όσο και την ομάδα μας αλλά περισσότερο την ίδια την ιστιοσελίδα αλλά και τον συγκεκριμένο σεναριογράφο,ναι για σεναριογράφο πρόκειται και όχι δημοσιογράφο,του άρθρου. Κύριε σεναριογράφε, δεν είναι η πρώτη φορά που τα διάφορα σενάριο-ποστ σου,που έχουν θέμα καλαθοσφαιρίστριες μας,προκαλούν οργή σε όλο το οικοδόμημα της ΑΕΛ,ίσως και στο ευρύτερο μπασκετικό κοινό.

Ίσως να είσαι άσχετος από μπάσκετ,ίσως νομίζεις ότι θα δημιουργήσεις πρόβλημα στην ομάδα μας,ίσως ίσως και πάει λέγοντας.Από την πλευρά μας σε καλούμε να ανακαλέσεις,να απολογηθείς και να κάτσεις να ξαναδείς τον αγώνα μπας και καταλάβεις.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώνει με ανυπόστατους χαρακτηρισμούς,τύπου σεναρίου,καμία καλαθοσφαιρίστρια μας.

Δεν θα ανεκτούμε τον λίβελο από κανέναν σεναριογράφο και ιστιοσελίδα.

Αν εσείς είσαστε τα ριμπάουντ,εμείς είμαστε οι τάπες.

Κερδίσαμε και χάσαμε πολλούς τελικούς και συγχαρήκαμε πάντοτε τους αντιπάλους.

Συγχαρητήρια ξανά στην ανόρθωση για την κατάκτηση του κυπέλλου.