ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ: Φρενίτιδα και δίψα για αγωνιστική δράση – Λαϊκή απαίτηση η έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων

0

Το έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές στο παρελθόν όμως η ‘στέρηση’ λόγω του Covid-19 έχει προκαλέσει μια άνευ προηγουμένου φρενίτιδα σε όσους ασχολούνται με το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας.

Οι ομάδες δειλά-δειλά επιστρέφουν τουλάχιστον σε ρυθμούς προπόνησης ενώ είναι συγκινητική και η συχνότητα και ο αριθμός των μηνυμάτων που δεχόμαστε τόσο στο Cyprusbasket όσο και η Οργανωτική Επιτροπή με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ακόμη και όχι στη συμβατική μορφή που έχουμε συνηθίσει να αποτελεί λαϊκή απαίτηση.

Είναι τόσο μεγάλη η δίψα αφού η αποχή από τους αγώνες έχει ξεπεράσει τους 13 μήνες και εκεί που θα περίμενε κάποιος ότι το ενδιαφέρον -φυσιολογικά- θα ατονήσει συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Παράγοντες και καλαθοσφαιριστές ομάδων όλων των κατηγοριών ψάχνουν απεγνωσμένα τη δημιουργία μιας λίγκας ή ενός τουρνουά με σκοπό την επιστροφή στους αγώνες. Μάλιστα υπήρξε έκρηξη του ενδιαφέροντος μετά και τη δημοσίευση της ιδέας του CB για δημιουργία Bubble με το κοινό να βρίσκεται σε παροξυσμό και να κρέμεται από τα χείλη των Σταυρινίδη, Ιωαννίδη και Σκορδή.

Η εβδομάδα που μπαίνει (από Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου) αναμένεται καθοριστική με τις διεργασίες να κορυφώνονται και τις ανακοινώσεις να βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ.

Μείνετε συντονισμένοι…