Ερασιτεχνικό (Γ’): Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

0

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής θα καθορίσουν την τελική βαθμολογία στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ στην Γ Κατηγορία.

Αναλυτικά οι αγώνες για την 8η αγωνιστική.

Όταν απέβαλαν άγχος και νευρικότητα, οι NICOSIA WIZARTS νίκησαν την CABLENET 57-39. Η ομάδα της Λακατάμιας με κακή αμυντική λειτουργία βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-9 και στη συνέχεια μέχρι το 29 κυνηγούσε το αποτέλεσμα. Η CABLENET πειθαρχημένη και με κοντρόλ μπάσκετ, έλεγχε τον ρυθμό και διατηρούσε την διαφορά μεταξύ 2-10 πόντων. Στο 29 οι WIZARTS πέρασαν μπροστά 29-28 και σταδιακά αύξαναν την διαφορά για να πάρουν το 7ο ροζ φύλλο.

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχαν οι ΑΠΟΦ ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ αφού νίκησαν τους PHOENIX BULLS 39-35. Μία νίκη που φέρνει την ομάδα της Παλλουριώτισσας να πιάνει κρυφή καθώς ευνοείται από την τριπλή ισοβαθμία με NICOSIA WIZARTS και BULLS. Οι γηπεδούχοι στήριξαν την νίκη τους στην αμυντική λειτουργία τους, στην ομαδικότητα και στο πάθος. Από την άλλη οι μέχρι πρότινος αήττητοι BULLS ασύνδετοι, με κακή ψυχολογία έτρεχαν συνεχώς στο σκορ και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν θετικά.

Καλύτεροι και με πολλές επιθετικές επιλογές, οι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2002 νίκησαν τον ΧΑΛΚΑΝΩΡΑ 57-39. Σοβαροί, απλοί και ουσιαστικοί οι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ έλεγξαν τον ρυθμό από την αρχή και έφτασαν στην νίκη δίκαια. Η ομάδα του Δαλιού με πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη αλλά και στην αμυντική λειτουργία δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Κ.Ε.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ αφού κέρδισε την ΑΕΦΥΛΑΚΩΝ 66-63. Το παιχνίδι είχε συγκλονιστικό φινάλε, καθώς η Κ.Ε.Π που είχε μια σημαντική διαφορά υπέρ της, βρέθηκε να χάνει 62-60 90 δεύτερα πριν το φινάλε. Η υπομονή, η ψυχραιμία, το τρίποντο του Καραιτσουράκη αλλά και οι 27 πόντοι του Τσούνη έδωσαν την νίκη στην Κ.Ε.Π., καθώς η ομάδα των Φυλακών πλήρωσε την αστοχία της στις βολές.

Image


Coffee House