ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ : Η ΕΘΑ BIG TEAM… απέδρασε από τις Φυλακές!

10

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι η ΕΘΑ BIG TEAM κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των μαχητικότατων Δεσμοφυλάκων και πήρε το πρώτο της ροζ φύλλο για τη φετινή σεζόν.

Το τελικό 48-30 δεν μαρτυρά ακριβώς την εικόνα του αγώνα αφού το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια με την σωφρονιστικών υπαλλήλων να μένει από δυνάμεις λόγω έλλειψης επιλογών (μόλις 6 παίκτες).

Με όπλο τον ενθουσιασμό η Α.Ε Φυλακών μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο παρκέ και με άμυνα από γρανίτη και μπροστάρηδες τους Αδάμου και Καπρή προηγήθηκε στο δεκάλεπτο με 13-2!

Το δεύτερο δεκάλεπτο τα δεδομένα άλλαξαν άρδην και με τον -κορυφαίο της ΕΘΑ- Μάριο Βιένα να παίρνει μπρος οι κιτρινόμαυροι άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά. Η ομάδα των Δεσμοφυλάκων ήταν αρκετά άστοχη και με βεβιασμένες προσπάθειες έδωσε το μομέντουμ του αγώνα στην ομάδα του Μακρή με το ημίχρονο να βρίσκει μπροστά την ΕΘΑ με 19-17.

Από πλευράς θεάματος το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και το καλύτερο αφού η Α.Ε.Φ έδινε ότι είχε και δεν είχε για να κρατηθεί στο παιχνίδι όμως η κούραση και η έλλειψη επιλογών άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους. Την ίδια ώρα ο Μακρής έβγαζε λαγούς απ’το καπέλο του και ο Βιένας βρήκε θερμούς συμπαραστάτες τους Νικολάου και Κουτουρούσιη για να κλείσουν το τρίτο δεκάλεπτο στο +6 (36-30).

Το παιχνίδι είχε πια πάρει το δρόμο του με την ομάδα των Φυλακών να καταβάλλεται από την κούραση ενώ η ομάδα της ΕΘΑ ένιωθε όλο και πιο άνετα στο παρκέ μεγαλώνοντας τη διαφορά μέχρι το τελικό σφύριγμα.

**Η φώτο είναι από τους πανηγυρισμούς των νικητών μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Τα δεκάλεπτα : 13-2, 17-19, 30-36, 30-48

Α.Ε. Φυλακών : Αδάμου 4, Καπρής 15, Δασίτης 4, Ζάκου 6, Ψυλλούρας 1

ΕΘΑ BIG TEAM : Βιένας 19(3), Γιάγκου 2, Γρηγορίου 7(1), Κουτουρούσιης 5, Κυπριανού 4, Νικολάου 6, Κουκουμάς 2, Παναγή 1, Ανδρεάδης 2