ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ: Ο κοροναϊός… γλίτωσε τη NIVEA

0

Ο Νεοκλής Θεοχαρίδης φοράει το… καπέλο του team manager και όπως φαίνεται του έχει δημιουργήσει πολλά ψυχολογικά η ομάδα της NIVEA

Με αφορμή την αποψινή εκπομπή του CabaRED του τεράστιου Ανδρέα Κόκκινου στη σελίδα του CB στο Facebook θα ήθελα να βγάλω το καπελάκι του ιδιοκτήτη του σάιτ και να φορέσω το καπελάκι του team manager του Αχιλλέα Cyprusbasket

Μίλησα χθες με τον Sternvrinide και μου είπε να κάνουμε υπομονή. Του είπα τη γνώμη μου και εκείνος πολύ ευγενικά μου αρνήθηκε για λόγους τους οποίους κατανοώ.

Μόνο ο κουμπάρος AP5 κατάφερε να κερδίσει το παρασκήνιο και να εντάξει στο ρόστερ της Αγγλικής Σχολής δύο πρωτοκλασσάτα ονόματα πρώην αθλητών της Εθνικής Κύπρου και υποψήφιους για το Hall Of Fame του Κυπριακού Πάνθεον, Γιώργο Νεοφύτου και Τόλη Κασκίρη.

Όσον αφορά στον Ανδρέα Κόκκινο πραγματικά δεν έχω παρά να του βγάλω το καπέλο για την ομάδα που συγκρότησε στους EUC Alumni Warriors. Νεανική, γρήγορη, αθλητική με την προσθήκη του MVP του 2018 Μιχάλη Σάββα, άφησε άφωνη την PN99 που έριξε μαύρη πέτρα πίσω του αλλά επίσης και τη NIVEA, που ήταν διακαής πόθος της διοίκησης της εταιρείας.

Όσον αφορά στον Κοννάφη και την PN99 πιστεύω απλά ότι θα παίζανε πιο ορθολογικό και μπάσκετ με play maker περισσότερο στο «4» τον Αλέξη Γεωργιάδη.

Και κλείνω με τους μεγάλους κερδισμένους από τη διακοπή του Ερασιτεχνικού NIVEA.

Ξεκάθαρη ήττα στο παρασκήνιο. Η άλλοτε αυτοκράτορας του Ερασιτεχνικού μοιάζει σαν καράβι που βουλιάζει αφού οι παίκτες έχουν το μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας και απέτυχαν στην ανανέωση του ρόστερ. Σίγουρα περισσότερο χρόνο αλλά και βαρύτητα παίρνει ο Κεραυνός αλλά Ερασιτεχνικό χωρίς NIVEA δεν γίνεται.

Κλείνοντας για τη Nivea φήμες λένε ότι από του χρόνου θα εντάξει δύο μεγάλα ονόματα που βοήθησαν στην περσινή κατάκτηση του νταμπλ του Κεραυνού.

Ανυπομονούμε για την αποψινή εκπομπή…

Coffee House