ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ : ΣΟΥΠΕΡ προσθήκη η Ε.Α.Κ με Μάριο Βιένα!

0

Η ομάδα της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου επαναδραστηριοποιήθηκε πέρυσι στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας και φρόντισε από νωρίς να κάνει… θόρυβο!

Με πρωτοβουλίες και ενέργειες του μπροστάρη του τμήματος (τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ) Βόρι Καραγιάννη η ομάδα της Ε.Α.Κ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από την Γ’ Κατηγορία όμως πραγματοποιώντας σπουδαία σεζόν κατάφερε από την 1η κιόλας χρονιά να κερδίσει την άνοδο αφού έφτασε μέχρι τον τελικό (όπου ηττήθηκε από τους πρωταθλητές Nicosia Wizards) εξασφαλίζοντας το 1 από τα 2 εισιτήρια για την Β’ Κατηγορία.

Οι βλέψεις φυσικά της ομάδας δε σταματούν εκεί αφού φρόντισαν να προχωρήσουν σε κάποιες ποιοτικές προσθήκες-πινελιές με στόχο η ομάδα να είναι φυσικά ανταγωνιστική και στη Β’ Κατηγορία. Επιστέγασμα των προσπαθειών αποτέλεσε η κατ’αρχήν συμφωνία με τον αρχισκόρερ της ΕΘΑ BIG TEAM, Μάριο Βιένα.

Πρόκειται για καλαθοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως σαν SF όμως πολύ εύκολα μπορεί ν’αγωνιστεί τόσο στη θέση 2 όσο και στη θέση 4! Έχει πάρα πολύ καλή επαφή με το καλάθι από μέση και μακρινή απόσταση και αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην επίθεση της Ε.Α.Κ.

Ο 39χρονος Ελλαδίτης έθελξε με την παρουσία του τα τελευταία 2 χρόνια, αφού εκτός από πολύ καλός καλαθοσφαιριστής είναι και εξαίρετος χαρακτήρας. Οι εκτιμήσεις μας είναι ότι μέσα σ’ένα ποιοτικό σύνολο θα μπορέσει να αποτελέσει τον… 3ο πόλο της επίθεσης (μαζί με “Παπ” και Curryγιάννη) και θα βοηθήσει τους αθλητικογράφους να πετύχουν τους στόχους τους.