ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ : ΒΟΜΒΑ μεγατόνων με Νικόλα Θωμά οι EUC Alumni Warriors BC!

0

Μπορεί η έναρξη του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Λευκωσίας -θεωρητικά- να αργεί όμως η πρώτη μεταγραφική ΒΟΜΒΑ ενόψει της ερχόμενης σεζόν είναι γεγονός.

Οι EUC Alumni Warriors BC (ομάδα του Συνδέσμου Αποφοίτων του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου) απέσπασαν την υπογραφή του πολύπειρου κόμπο-γκαρντ Νικόλα Θωμά.

Ο πασίγνωστος στο καλαθοσφαιρικό κοινό καλαθοσφαιριστής μετά από συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση συνεργασίας και αποτελεί πλέον -με κάθε επισημότητα- την πρώτη μεταγραφή των “Πολεμιστών” για τη φετινή περίοδο.

Ο 36χρονος πρώην “σημαιοφόρος” της ΕΝΠ είναι βεβαίως μια τεράστια προσωπικότητα ενώ έχει παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο και αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα υπερόπλο στα χέρια του Ανδρέα Κόκκινου. Η είδηση της μεταγραφής του έχει προκαλέσει -όπως αναμενόταν- ντελίριο ενθουσιασμό στις τάξεις των πολυπληθών οπαδών των EUC Alumni Warriors BC.

Ο Θωμά βρίσκεται ήδη σε πολύ καλή κατάσταση αφού πριν 1 περίπου μήνα αναδείχθηκε για 7η (!!!) συνεχόμενη φορά 1ος σκόρερ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας/Κύπρου ενώ θ’αγωνίζεται φυσικά με τον αριθμό #6!