ΕΘΑ: Μπαράζ ανανεώσεων στην ΕΘΑ!

0

Η ΕΘΑ βάζει… μπροστά τις μηχανές εν όψει της νέας σεζόν καθώς μετά την ανανέωση του τεχνικού τιμ και της απόκτησης της Παναγιώτας Κυριάκου προχώρησε σε ανανεώσεις συμβολαίων και προωθήσεις καλαθοσφαιριστριών στην γυναικεία ομάδα.

Χαρά Ζίττη

«Η Χαρά Ζίττη (2003) η οποία θα αγωνίζεται με την ομάδα Γυναικών U18, έλαβε το πράσινο φως από την κόουτς Γεωργίου και ανεβαίνει στη φετινή χρονιά για προπονήσεις και συμμετοχή στην ομάδα Γυναικών στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας».

Σειρά πήραν οι ανανεώσεις των Ιωάννα Κυπριανού, Έλενας Μύθιλλου, Έλενας Ιγνατίου, Στέλλα Θεοδοσίου, Ιωάννα Σπυρίδου, Ίνγκριντ Ακαθιώτη και Χριστιάνας Κατσούρη.

Ιωάννα Κυπριανού

«Η Ιωάννα Κυπριανού (2003) μετά από μία ικανοποιητική χρονιά ως rookie στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Γυναικών, συνεχίζει κι αυτή τη χρονιά με μοναδικό στόχο να βοηθήσει την ομάδα μας για μεγαλύτερες επιτυχίες».

Έλενα Μύθιλλου

«Η αρχηγός της ομάδας (la capitana), Έλενα Μύθιλλου (1996) επανήλθε δυναμικά πέρσι στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας, βοηθώντας την ομάδα στην εκπλήρωση των ανταγωνιστικών της στόχων.

Η Μύθιλλου παραμένει στην ΕΘΑ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Της ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο».

Έλενα Ιγνατίου

«Η Έλενα Ιγνατίου (1990) συνεχίζει στην ΕΘΑ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Ιγνατίου με την εμπειρία της, ήταν ουσιαστική κατά την περσινή σεζόν και η παρουσία της ήταν καταλυτική στην πορεία της ομάδας μας. Της ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο».

Στυλιανή Θεοδοσίου

«Η Στυλιανή Θεοδοσίου (1996) συνεχίζει στην ΕΘΑ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Θεοδοσίου είχε μια καταπληκτική παρουσία κατά την περσινή σεζόν αφού ήταν και η πρώτη Κύπρια σκόρερ του Πρωταθλήματος. Της ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο».

Ιωάννα Σπυρίδου

«Η Ιωάννα Σπυρίδου (1997) συνεχίζει στην ΕΘΑ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Σπυρίδου έκανε την επανεμφάνιση της στο παρκέ μετά από απουσία ετών από την αγωνιστική δράση. Η γενική παρουσία της βοήθησε την ομάδα σε πολλούς τομείς. Της ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο».

Ίνγκριντ Ακαθιώτη

«Η Ίνγκριντ Ακαθιώτη (1996) συνεχίζει στην ΕΘΑ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Ακαθιώτη ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας από την αρχή και βοήθησε σε πολλούς τομείς την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

Της ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο».

Χριστιάνα Κατσούρη

«Η Χριστιάνα Κατσούρη (2000) συνεχίζει στην ΕΘΑ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Κατσούρη ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας από την αρχή και βοήθησε σε πολλούς τομείς την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

Της ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο».