Εθνική Ανδρών: Από μηχανής θεός ο Κορωνίδης

0

Παρά τις προσπάθειες που γίνεται από την ΚΟΚ και το τεχνικό τιμ για αναβάθμιση όλων των εθνικών ομάδων, τα προβλήματα δε λείπουν για την Εθνική Ανδρών και ο Άρης Κορωνίδης ήρθε σαν από μηχανής θεός για να κλείσει τις “τρύπες”.

Πέραν του μόνιμου “πονοκεφάλου” στη φροντ λάιν, ο Πάνος Γιανναράς αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στην περιφέρεια και συγκεκριμένα στη θέση του πλέι μέικερ.

Ο Γιώργος Παλάλας τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, ενώ αν τελικά ο Χριστόφορος Ραζής, ο οποίος προοριζόταν για βασικός οργανωτής, δε δεχτεί να παίξει, τότε ο Κορωνίδης θα είναι ο μοναδικός “καθαρόαιμος” άσος, έχοντας στο πλευρό του, δύο “κόμπο” γκαρντ, τον Ιάκωβο Παντελή και τον Σάιμον Παντελή. Εντελώς διαφορετικό πλάνο, δηλαδή, από το αρχικό, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο του τεχνικού επιτελείου.

Ο άλλοτε παίκτης του Κεραυνού και του ΑΠΟΕΛ, που κατά το παρελθόν έχει φτάσει μέχρι τον ΠΑΟΚ, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο κυπριακό μπάσκετ και ήδη τον βολιδοσκοπούν αρκετές ομάδες από το νησί. Ο τραυματισμός του ανήκει στο παρελθόν και πλέον μπορεί να αφοσιωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο θέλει να βοηθήσει.

Η ποιότητά του είναι δεδομένη. Ρυθμό έχει βρει και όπως μας μεταφέρουν συμπαίκτες του από τις προπονήσεις, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αν πάνε όλα καλά, θα εξελιχθεί σε από μηχανής θεό, προσθέτοντας μια σπουδαία λύση στα γκαρντ.