Ετοιμάζουν ΒΟΜΒΑ με Τζρου Χόλιντει οι Χιτ!

0

Έναν από τους καλύτερους “two way” παίκτες, καλός σε άμυνα και επίθεση δηλαδή, έχουν βάλει στο μάτι οι Μαϊάμι Χιτ. Τον Τζρου Χόλιντεϊ…

Οι Χιτ κι οι Νάγκετς είναι δύο από τις ομάδες που επιχειρούν να πάρουν τον Χόλιντεϊ από τους Πέλικανς με αντάλλαγμα κάποιους παίκτες και μελλοντικά ντραφτ πικς.

Οι Χιτ, όπως γράφει το ESPN, μπορούν να προσφέρουν δύο από τους εκπληκτικούς τους ρούκι, τον Κέντρικ Ναν και τον Ντάνκαν Ρόμπινσον, που τους αξιοποίησαν από το πουθενά! Θυμίζουμε πως δεν έχουν καν επιλεχθεί σε ντραφτ.

Αντίθετα δεν σκέφτονται να κάνουν το ίδιο με τον Τάιλερ Χίροου τον οποίο “σήκωσαν” στο φετινό ντραφτ. Οι Χιτ θυμίζουμε πως έχουν στη διάθεση τους και αρκετά ντραφτ πικς, που θα τους βοηθήσουν.

Από την άλλη, οι Νάγκετς φέρονται να δίνουν ένα πικ πρώτου γύρου και τους Μαλίκ Μπίσλεϊ και Χουάντσο Ερνανγκόμοθ. Αμφότεροι αρνήθηκαν να υπογράψουν επέκταση και θα συμβόλαια τους λήγουν το καλοκαίρι.

Ο Χόλιντεϊ μετράει 19,7 πόντους μαζί με 6,7 ασίστ, 4,7 ριμπάουντ και 1,7 κλεψίματα ως τώρα. Έχει λαμβάνειν 26,2εκ. δολάρια του χρόνου, αλλά με επιλογή δική του να μείνει ελεύθερος. Για αυτό προφανώς οι Πέλικανς προσπαθούν να τον ανταλλάξουν για να κερδίσουν κατιτίς πριν (κι εάν) αποφασίσει να τους αφήσει στα κρύα του λουτρού…