Έβαλε «χέρι» ο Σιζόπουλος για την παρουσία Πατσαλίδη στο ΟΠΑΠ All Star Game!

0

Εδώ και αρκετές ημέρες έγινε γνωστό πως κεντρικός παρουσιαστής στο ΟΠΑΠ All Star Game φέτος θα είναι ο Λούης Πατσαλίδης.

Ο διάσημος παρουσιαστής και κωμικός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να συμμετέχει στον διαγωνισμό τριπόντων που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΠΑΠ All Star Game, το Σάββατο 16/12 στις 18:00 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία.

Μάλιστα δημοσιογραφική διάσκεψη για το ΟΠΑΠ All Star Game, ο κ. Πατσαλίδης ανέφερε πως επιθυμεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό, ενώ σε χθεσινές (14/12) του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ προκάλεσε τους αντιπάλους του και τόνισε πως ο μόνος στόχος του είναι η κατάληψη της 1ης θέσης.

Ωστόσο η συμμετοχή του Λούη Πατσαλίδη είναι πλέον στον αέρα μετά από αντίδραση που υπήρξε. Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Ανδρών, Ανδρέας Σιζόπουλος, υπέβαλε ένσταση στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για την συμμετοχή του Λούη Πατσαλίδη στον διαγωνισμό τριπόντων, αφού βάσει του σχετικού κανονισμού θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος σε κάποιο σωματείο της ΚΟΚ.

«Δεν με ανησυχεί καθόλου η συμμετοχή του Πατσαλίδη στον διαγωνισμό, όμως άλλο η σάτιρα και άλλο το μπάσκετ. Ο κ. Πατσαλίδης ας ακολουθήσει το δικό του κομμάτι, και ας αφήσει το μπασκετικό θέαμα σε εμάς», ανέφερε ο Ανδρέας Σιζόπουλος κατά την υποβολή της ένστασης.

Αναμένεται η αντίδραση του γνωστού παρουσιαστή.

Άμεση ήταν η απάντηση από τον γνωστό παρουσιαστή: