Ευχαριστίες της ΚΟΚ στον Κεραυνό για το «Κ. Παπαέλληνας»

0

 

Η ΚΟΚ ευχαρίστησε με ανακοίνωση τον Κεραυνό και τον πρόεδρό του, Πάρι Παπαέλληνα, για την παραχώρηση του «Κώστας Παπαέλληνας» για την προετοιμασία της Εθνικής των Ανδρών.

Αναλυτικά:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς το σωματείο του Κεραυνού Στροβόλου και τον πρόεδρο του, κ. Πάρι Παπαέλληνα, για την παραχώρηση του γηπέδου «Κώστας Παπαέλληνας» για τις ανάγκες της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκινάει την προετοιμασία του για τους αγώνες που θα παραχωρήσει στο πλαίσιο της β’ προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025, απέναντι στην Βουλγαρία (25/8) και την Πορτογαλία (28/8), όπου και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν εκτός έδρας.

Το στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία το οποίο αποτελεί διαχρονικά την έδρα των Εθνικών Ομάδων, δεν ήταν διαθέσιμο λόγω χρήσης του από άλλη αθλητική ομοσπονδία, για ευρωπαϊκούς αγώνες, στο διάστημα όπου η ΚΟΚ θα το χρειαζόταν για την προετοιμασία και τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών.

Για τον λόγο αυτό, η προετοιμασία της Κυπριακής ομάδας για το «παράθυρο» του Αυγούστου θα διεξαχθεί εξ’ ολοκλήρου στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο. Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα ξεκινήσει την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022».