Εύκολες νίκες για UNIC και Ευρωπαϊκό

0

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ – ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ   56-88

Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας η οποία παραμένει αήττητη για 5ο συνεχόμενο παιγνίδι και συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Με την έναρξη του πρώτου δεκαλέπτου και παίζοντας ασφυκτική άμυνα, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατάφερε να ξεφύγει με 6-26 και να ανοίξει το δρόμο για μία ακόμη μεγάλη νίκη.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Πανεπιστημίου Frederick αντέδρασαν αλλά η αντίδραση αυτή δεν ήταν αρκετή για να ανησυχήσει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, οι παίκτες του οποίου συνέχισαν να πυροβολούν το αντίπαλο καλάθι γράφοντας το 20-47 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Ολοκληρωτική ήταν και η επικράτηση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας τόσο στο τρίτο αλλά και το τέταρτο δεκάλεπτο, με τον τελικό δείκτη του σκορ να σταματά στο 56-88.

Η νίκη αυτή βρίσκει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς αλλά και με αγώνα λιγότερο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ   54-80

Νίκη που το κρατά σε τροχιά τίτλου πέτυχε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο επί του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, γεγονός που καθιστά το Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας αντρών ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Παίζοντας εξαιρετικά καλά, οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου πήραν από την αρχή ένα σοβαρό προβάδισμα, κλείνοντας το ημίχρονο με 24-40 και συνέχισαν με τους ίδιους ρυθμούς και στην συνέχεια του παιγνιδιού, πετυχαίνοντας μία ακόμη σημαντική νίκη με 54-80 που τους κρατά σε τροχιά τίτλου και περιμένει τυχόν στραβοπάτημα των βασικών του αντιπάλων -Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Πανεπιστήμιο Κύπρου – για να βρει την ευκαιρία και να αναρριχηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A    Πανεπιστημιακές ομάδες
Αγώνες    Νίκες     Ήττες     Πόντοι    Βαθμοί

1.        ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ    5    5    0    383-265    10
2.        ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ    6    4    2    455-313    10
3.        ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ    5    4    1    360-252    9
4.        ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ    6    1    5    294-435    7
5.        FREDERICK UNIVERSITY    6    0    6    262-489    6

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ