ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ: Αυτά πρέπει να γίνουν για να ξεκολλήσουμε από το ΜΗΔΕΝ

0

ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ: Αυτά πρέπει να γίνουν για να ξεκολλήσουμε από το ΜΗΔΕΝ

Ο Νεοκλής Θεοχαρίδης γράφει για την απογοητευτική παρουσία των μικρών Εθνικών Ομάδων της Κύπρου και προτείνει λύσεις!

🏀Μηδέν (0) νίκες σε δύο τουρνουά και επιστροφή στη Γ Κατηγορία για τις ομάδες U18 και U16 της Κύπρου.

🏀Πρέπει να επικεντρωθούμε στη νεολαία μας και στην ανάπτυξη τους! (Πρέπει να επενδύσουμε περισσότερα χρήματα). Πρέπει να διαχωρίσουμε τα καλύτερα ταλέντα κάθε πόλης ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΛΑΡΝΑΚΑ, ΛΕΜΕΣΟΣ, ΠΑΦΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Κάθε πόλη πρέπει να ορίσει έναν προπονητή και έναν βοηθό προπονητή για να συντονίσουν τα ταλέντα μας και να μαζεύονται τακτικά για προπονήσεις σε κάθε πόλη. Όλοι οι διορισμένοι προπονητές θα πρέπει να επικοινωνούν σε εβδομαδιαία βάση σχετικά με την εξέλιξη των παικτών.

🏀Υπάρχει τεράστιο κενό στην ανάπτυξη του μπάσκετ και στο επίπεδο δεξιοτήτων των Κύπριων καλαθοσφαιριστών σε σύγκριση με τους άλλους Ευρωπαίους αθλητές. (Τα σώματα των παιδιών μας είναι μικρότερα σε σύγκριση με τα σώματα άλλων χωρών. Πρέπει να περάσουμε περισσότερες ώρες στο γυμναστήριο παιδιά…και περισσότερη ατομική προπόνηση).

🏀Πρέπει να αποφασίσουμε για το σωστό σύστημα, που ταιριάζει στη χώρα μας, επενδύοντας στο προπονητικό επιτελείο (θέσεις πλήρους απασχόλησης) και στο προπονητικό στυλ. Αυτό απαιτεί από όλους τους προπονητές από όλες τις ακαδημίες μπάσκετ στην Κύπρο να επικοινωνούν μεταξύ τους και να επικεντρώνονται στον ίδιο στόχο και τον ίδιο τύπο παιχνιδιού για τα καλύτερα ταλέντα μας.

🏀Πρέπει να διδάξουμε στους νέους μας τις κατάλληλες δεξιότητες για να πετύχουν και να βγουν νικητές (πρωταθλητές). Ο Κόμπι Μπράιαντ ξεκινούσε τις προπονήσεις στις 04:00 π.μ. Μπορούν τα ταλέντα μας να εξασκηθούν ακόμη πιο σκληρά; Θέλουν; Είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τον χρόνο τους και τα μαθήματα τους;

🏀Πρέπει να επενδυθεί μεγαλύτερος όγκος εργασίας από ΟΛΟΥΣ! ΑΛΛΑ και ΧΡΗΜΑ

🏀Η Ομοσπονδία + οι Προπονητές + οι Παίκτες!

🏀Τώρα ξέρουμε αλλά χρειάζεται και ΧΡΗΜΑ

🏀Μείνετε θετικοί και υπομονετικοί…

Όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα. Θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας!

Μείνετε συντονισμένοι με το CB