Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για το MOVEMBER CYPRUS

0
Με σλόγκαν «Οι μπάλες μας δεν είναι παιχνίδι», η ομάδα του Movember Cyprus και ο Λούης Πατσαλίδης με την ομάδα του The Λούης Night Show έρχονται αντιμέτωπες σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα με μοναδικό στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου αλλά και τη στρατολόγηση μουστακιών για την εκστρατεία Movember Κύπρου 2022. Οι δύο όμαδες θα κονταροκτυπηθούν την Κυριακή στις 12:00, στην Πάφο, στο γήπεδο του Λυκείου Κύκκου.  
Η ομάδα του Movember Cyprus υπό τις οδηγίες του προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη και η ομάδα The Λούης Night Show υπό τις οδηγίες του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ανδρέα Μουζουρίδη, άρχισαν ήδη προετοιμασία και… ο πιο μουστακαλής θα φανεί στο γήπεδο! Εννοείται ότι το MAN VAN θα είναι παρκαρισμένο στο γήπεδο για ξυρίσματα μουστακιών, το dj set θα δίνει ρύθμο στην όλη εκδήλωση, ενώ θα πωλούνται αναμνηστικά της εκστρατείας….και θα προσφέρεται μπύρα από τη συνδιοργανώτρια της εκστρατείας, Μπύρα ΚΕΟ!
Ο φιλανθρωπικός αγώνας καλαθόσφαιρας διοργανώνεται από το Movember Cyprus με την υποστήριξη της Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, των τοπικών παφίτικων καλαθοσφαιρικών σωματείων, ΑΠΟΠ και Άτλαντα, του Cyprus 3X3, Φώτο Λάρκο και Annabelle Hotel.
Μαζί αλλάζουμε το πρόσωπο του ανδρικού καρκίνου.
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου
12:00
Λύκειο Κύκκου, Πάφου
Είσοδος Δωρεάν