Φιλική νίκη του Movember Cyprus απέναντι στο LNS

0

Με σλόγκαν «Οι μπάλες μας δεν είναι παιχνίδι», η ομάδα του Movember Cyprus και ο Λούης Πατσαλίδης με την ομάδα του The Λούης Night Show κονταροχτυπήθηκαν χθες στην Πάφο. Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι και με το γήπεδο γεμάτο από μικρούς και μεγάλους η ομάδα του Movember Cyprus νίκησε με μικρή διαφορά…και ο Λούης υποσχέθηκε ρεβάνς του χρόνου!

Οι δύο πάγκοι έδωσαν ρεσιτάλ στρατηγικής και η προπονητική ομάδα του Movember Cyprus με προπονητή τον πρόεδρο ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και βοηθό τη Γ.Δ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, νίκησαν την προπονητική ομάδα του The Λούης Night Show με προπονητή τον πρόεδρο ΚΟΚ Ανδρέα Μουζουρίδη και βοηθό το μέλος Δ.Σ. ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ. Τελικά ο πιο μουστακαλής προπονητής γέλασε!

Εννοείται ότι το MAN VAN ήταν παρκαρισμένο στο γήπεδο για ξυρίσματα μουστακιών, το dj set έδινε ρύθμο στην όλη εκδήλωση, ενώ πωλούνταν αναμνηστικά της εκστρατείας!

Μοναδικός στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου αλλά και η στρατολόγηση μουστακιών για την εκστρατεία Movember Κύπρου 2022.

Ευχαριστίες στους διοργανωτές Movember Cyprus και στους υποστηρικτές, την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τα τοπικά παφίτικα καλαθοσφαιρικά σωματεία, ΑΠΟΠ και Άτλαντα, το Cyprus 3X3, Φώτο Λάρκο και Annabelle Hotel.

Μαζί αλλάζουμε το πρόσωπο της ανδρικής υγείας.

** Βρείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση **

Aπό την ιστοσελίδα της ΚΟΚ