Γαλανόλευκη ΒΟΜΒΑ – Με τον φοίνικα στο στήθος ο Παντούρης

0

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση προέβη το καλαθοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Οι Αμμοχωστιανοί με συνοπτικές διαδικασίες απέσπασαν την υπογραφή του Γρηγόρη Παντούρη (για συμβόλαιο 1 έτους) πραγματοποιώντας έτσι μια κίνηση ουσίας. Ο Παντούρης είναι πασίγνωστος στο Κυπριακό κοινό και με μακρόχρονη παρουσία στην Α’ Κατηγορία όσο φυσικά και στην Εθνική ομάδα. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωσις Αμμοχώστου μέσω του λογαριασμού της στο facebook :

?Η Ανόρθωση Αμμοχωστου – Καλαθόσφαιρα με πολλή χαρά ανακοίνωνει την συνεργασία ενός έτους με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Γρήγορη Παντούρη.
Πρόκειται για μια τεράστια μεταγγραφή για το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας αφού ο Γρηγόρης διαπρέπει στα γηπέδα της πρώτης κατηγορίας αλλά και σαν βασικό στέλεχος της εθνικής Κύπρου εδώ και παρά πολλά χρόνια .
Η προσφορά του σαν αθλητής αλλά και σαν άνθρωπος θεωρείται πολύ μεγάλη στην καλαθόσφαιρα .
Με τις εμπειρίες του αλλά και τον άψογο χαμηλών τόνων χαρακτήρα του πιστεύουμε θα βοηθήσει την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους που έχουμε θέσει για την φετινή πρώτη μας χρόνια μετά από 42 χρόνια απουσίας.
Καλοσωρισες Γρήγορη στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης και σου ευχόμαστε πάντα να έχεις επιτυχίες .