Για να υπάρξει προβολή της καλαθόσφαιρας πρέπει η ΚΟΚ να αναπτύξει καλύτερες σχέσεις με τα media (ΑΠΟΨΗ)

0

Για να υπάρξει προβολή της καλαθόσφαιρας πρέπει η ΚΟΚ να αναπτύξει καλύτερες σχέσεις με τα media…

Blue Island
 

Του Νεοκλή Θεοχαρίδη

Παίζουμε στο Basketball Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της Κυπριακής καλαθόσφαιρας και λέω παίζουμε γιατί φίλοι και φίλες του CB παίζει η Κύπρος όχι μόνο ο Κεραυνός.

Απλά ο Κεραυνός μας αντιπροσωπεύει και του αξίζει να τυγχάνει της ανάλογης προβολής για τα κατορθώματα του. Είναι αδιανόητο σε μία τέτοια διοργάνωση, να αντιμετωπίζει η ομάδας μία τουρκική και να περνάει στο ντούκου.

Προηγούμενες χρονιές, όταν ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και Απόλλων είχαν αντιμετωπίσει ομάδες από την Τουρκία αυτό έπαιζε πρώτη είδηση σε όλα τα media, τα Digital τις τηλεοράσεις και τα ράδια.

Και μη μου πείτε ότι βρισκόμαστε εν καιρώ πανδημίας και ότι δε θα υπήρχε κόσμος στο γήπεδο γιατί όλα αυτά είναι ΠΕΛΛΑΡΕΣ!

Η καλαθόσφαιρα μόνο μπροστά μπορεί να πάει και ο λόγος που πάει είναι γιατί υπάρχουν άνθρωποι που την πονούν και θέλουν να την κάνουν καλύτερη.

Η κατακραυγή άλλωστε για το εν λόγω ζήτημα αποτυπώνεται πλήρως σε μηνύματα και σχόλια που έχουμε λάβει κατά κόρον.

ΥΓ Η ΚΟΚ προσπαθεί και κάνει βήματα προόδου στην προβολή αγώνων του εγχώριου πρωταθλήματος. Πρέπει όμως να προσπαθήσει πιο σκληρά και να κτίσει σχέσεις με τους ανθρώπους των ΜΜΕ.

YΓ1 ΚΙΡΙΟΙ ΤΟΝ ΜΜΕ ΕΛΑΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Star Balm