Για την επιστροφή στην κανονικότητα…

0

Θες να λες ότι άλλαξες επίπεδο, θες να λες ότι η διαιτησία σου στέρησε την νίκη στην Ισπανία; Ε λοιπόν ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα που λέμε. Απλά τα πράγματα… Δεν είναι θέμα ο Ολυμπιακός να νικήσει αύριο…Το θέμα είναι η ομάδα να αποδείξει ότι μπορεί, πρώτον να αφήσει πίσω της μια ήττα που πόνεσε, αλλά και την κούραση, και δεύτερον να ξορκίσει τον κακό της δαίμονα.

Οι συγκυρίες ιδανικές για όλους. Ο μεν Ολυμπιακός κουρασμένος και εν μέρει αδικημένος και η δε Ζάλγκιρις με νέο προπονητή που θέλει να βάλει στοπ στην κατηφόρα του 0-3. Τους περισσότερους μία απλή νίκη με 1 πόντο θα τους άφηνε ικανοποιημένους, όχι όμως εμένα και νομίζω ούτε τους παίκτες της ομάδας.

Όλοι στον Ολυμπιακό ξέρουν ότι μόνοι τους έχασαν το παιχνίδι χθες και ειδικά ο Σλούκας νιώθει ότι πρέπει να αποδείξει άμεσα κάτι. Το τι, είναι μια άλλη ιστορία. Ίσως όλο αυτό να κάνει και καλό στον Κώστα φυσικά, να τον αφυπνίσει αν θέλετε και να καταλάβει ότι δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το νικηφόρο καλάθι στο τέλος αλλά η ομάδα να πάρει την νίκη.

Οι πράσινοι της Λιθουανίας αποτελούν τον κακό δαίμονα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια όπως είπαμε και αύριο είναι η ευκαιρία για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την πρώτη φετινή τους ήττα.

Αν θα τα καταφέρουν είναι μια άλλη ιστορία. Η συνέχεια επι της οθόνης….

Coffee House