Γιαννάκης: «Σφύριζαν με διαφορετικά κριτήρια, υπερβολικές οι βολές του Ρεθύμνου»

0

Στις πολλές βολές (30) που εκτέλεσε το Ρέθυμνο και στα κριτήρια των σφυριγμάτων των διαιτητών στάθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά την ήττα του Άρη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ξέραμε ότι το Ρέθυμνο στο γήπεδό του προσπαθεί να εκβιάσει τον ρυθμό του αγώνα και να σε βάλει σ’ ένα παιχνίδι χωρίς λογική. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, το κάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα δείχνοντας καλά στοιχεία σαν ομάδα αλλά νομίζω ότι είναι υπερβολικές οι βολές που εκτέλεσε ο αντίπαλος. Ήταν διαφορετικά τα κριτήρια των σφυριγμάτων κι αυτό δεν βοήθησε στο να βγει νικήτρια η καλύτερη ομάδα. Αυτό φάνηκε στην τελευταία φάση όπου σφυρίχθηκε εσκεμμένο φάουλ. Οι διαιτητές επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο, ο παίκτης του Ρεθύμνου δεν διεκδικούσε την μπάλα κι αυτό το σφύριγμα έδωσε τεράστιο πλεονέκτημα στην ομάδα του Ρεθύμνου».

Ο προπονητής του Άρη πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, από την πίεση και το άγχος των παιδιών κάναμε λάθη τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, χαίρομαι που έχουμε αρκετούς Έλληνες παίκτες στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν καλά πράγματα, φαίνεται όμως ότι αυτό δεν εκτιμάται από κάποιους ανθρώπους. Ελπίζουμε τα πράγματα να είναι καλύτερα για όλους στο επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του κι εμείς ελπίζω ότι θα βρούμε τον τρόπο ώστε ακόμη και μετά από τέτοια διαχείριση ανθρώπων που παίζουν στο παιχνίδι να είμαστε πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί».