Γιαννακόπουλος/Τι είπε όταν ρωτήθηκε αν θα επιστρέψουν Διαμαντίδης και Αλβέρτης στην ΚΑΕ!

0

Σε μια συνέντευξη δυο ωρών ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για όλα και έδωσε το στίγμα της νέας εποχής στον Παναθηναϊκό.

Για τους Αλβέρτη – Διαμαντίδη, που είναι εκτός Παναθηναϊκού και το αν υπάρχει περίπτωση να γύρισουν στην ΚΑΕ: 

«Ένα από τα πράγματα που έχουμε σκοπό του χρόνου είναι οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος να είναι αφιερωμένες σε βετεράνους αθλητές μας. Μακάρι να τους είχαμε και να τους έχουμε όλους τους παλαίμαχους κοντά μας. Θα μου επιτρέψετε να ξεχωρίσω λίγο τον Αλβέρτη. Μας δένει μια προσωπική σχέση, ήταν πάντα ο αγαπημένος μου αθλητής. Από την 1η μέρα που σταμάτησε το μπάσκετ ήταν δίπλα μας, όπου χρειαζόταν ήταν εκεί. Αποφάσισε να αποχωρήσει πέρυσι. Κρατάμε την επικοινωνία. Η θέση για εκείνον στον ΠΑΟ είναι πάντα, πάντα, πάντα εκεί. Πάντα θα πρέπει να κουμπώνει και η ανάγκη του συλλόγου με το τι έχει να προσφέρει ο καθένας. Δεν είναι σκοπός έναν τεράστιο αθλητή να τον έχεις μόνο ως φιγούρα, αλλά να υπάρχει και κέρδος από όλες τις απόψεις».

Για το τι δεν λειτούργησε καλά στη διετία Διαμαντίδη – Αλβέρτη: 

«Απομακρύνθηκαν πολλοί άνθρωποι. Αυτή η διετία – τριετία δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Αποστασιοποιημένος, έχοντας βάλει ανθρώπους που πίστευα πως είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης μου, διαψεύστηκα. Ακόμα και τη χρονιά με τα έσοδα – έξοδα είχα βάλει χρήματα εν αγνοία μου. Το πρόσημο δεν ήταν θετικό. Ο Παναθηναϊκός ήθελε μια πλήρη αλλαγή γιατί ήταν πολύ άρρωστος μέχρι πριν από λίγους μήνες».