Γιανναράς: “Η απαισιοδοξία… απαγορεύεται!”

0

Εν αρχή να καταθέσουμε τη δική μας τοποθέτηση. Σε αυτήν την Εθνική, η σοβαρότητα με την οποία δούλεψαν και δουλεύουν όλοι όσοι εμπλέκονται μαζί της, μόνο με ελάχιστες εξαιρέσεις από το παρελθόν θα μπορούσε να συγκριθεί. Πάμε παρακάτω.

Το απόγευμα του Σαββάτου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε στο «Ελευθερία», από την Ισλανδία. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, μετράει δυο ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια του, στον 1ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Υπάρχει, όμως, μία ακόμα τετράδα αγώνων και αυτά, είναι πολλά, όσον αφορά, τόσο στον… πρακτικό στόχο της 2ης θέσης, αλλά πολύ περισσότερο, τον θεωρητικό που είναι η ψυχολογία!

Είναι φυσιολογικό, να μην ήταν και στα «χάι» τους οι παίκτες μας μετά που ακούστηκε η κόρνα για τον αγώνα με τους Ισλανδούς. Ξέρουν όμως και οι ίδιοι, ότι ακόμα δεν τελείωσε απολύτως τίποτα και πόσο μάλλον από τη στιγμή που η συνέχεια, δεν είναι άμεση. Είναι… αμεσότατη!

Την Τετάρτη (07/09) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ελβετία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Επικοινωνήσαμε με τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό, τον Παναγιώτη Γιανναρά που ερωτήθηκε, τόσο για το κλίμα στην ομάδα μετά τον αγώνα του Σαββάτου, όσο και για την προσπάθεια στη «χώρα των ρολογιών».

«Είναι πολύ νωρίς για να υπάρξει απαισιοδοξία, ή ότι να πιστέψει κανείς ότι έχει τελειώσει κάτι μετά από την ήττα στο παιχνίδι με την Ισλανδία. Δεν επιτρέπεται η απαισιοδοξία! Πάμε στην Ελβετία για να διεκδικήσουμε τη νίκη, αποτέλεσμα που και τη ψυχολογία της ομάδας θα ανεβάσει και τις ελπίδες μας, όσον αφορά την τύχη μας στον όμιλο θα κρατήσει ζωντανές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάριος Πολυδώρου goal.com.cy