Γιατί ναυάγησε του Γιατρά στον Κεραυνό – Ποιος θα είναι ο αντί-Λείβας; -ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ

0

Αν και βρέθηκε μία ανάσα από τον Στροβολιώτικο πάγκο, αρνητική ήταν τελικά η απάντηση του Μάκη Γιατρά στη διοίκηση του Κεραυνού με τη διοίκηση να συνεχίζει το ψάξιμο προπονητή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του CB -οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτησης- ο Ελλαδίτης κόουτς με την κάθοδο του στην Κύπρο μελέτησε διεξοδικά τόσο το ρόστερ, όσο και ότι περιβάλει την ομάδα του Στροβόλου. Στο πλαίσιο της παραμονής του στην Κύπρο παρακολούθησε 3 προπονήσεις ενώ πέρασε αρκετό χρόνο με το coaching stuff αναλύοντας την ομάδα.

Η αρνητική απάντηση τελικά φέρεται να προήλθε όταν ο πρώην προπονητής του Προμηθέα θεώρησε ‘πισωγύρισμα’ την ενδεχόμενη κάθοδο του στην Κύπρο και ενώ με την εν γένει παρουσία του στην Α1 έφτιαξε ένα πολύ καλό όνομα. Όπως μάθαμε στο οικονομικό κομμάτι δεν υπήρχαν διαφορές.

Παρά την αρνητική απάντηση του Γιατρά, η διοίκηση κινήθηκε άμεσα και κάτω από άκρα μυστικότητα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με προπονητή εξ Ελλάδος. Έχει θητεύσει και στην Α1 ενώ θεωρείται αρκετά έμπειρος με τις συστάσεις που τον συνοδεύουν να είναι οι καλύτερες, με τον ίδιο να παρουσιάζεται θετικός στη μετακίνηση του. Εάν όλα κινηθούν ομαλά δεν αποκλείεται το ζήτημα να έχει αίσιο τέλος μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μείνετε συντονισμένοι στο CB…