ΓΙΑΤΡΟΣ και με τη… βούλα ο Βαγγέλης Σακελλαρίου! (pics)

0

Λένε πως το να προσπαθήσεις να συνδυάσεις σπουδές με αθλητισμό είναι… τρέλα και δη όταν μιλάμε για τοπ επίπεδο και στα δύο. Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, όχι απλά τα κατάφερε, αλλά το πέτυχε εις διπλούν, τώρα που βρίσκεται στο αποκορύφωμα!

Τι κι αν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού με ό,τι αυτό συνεπέγεται όσον αφορά τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις που υπάρχουν; Ο ικανότατος γκαρντ / φόργουορντ πέτυχε τον απόλυτο στόχο του, ήτοι την ολοκληρωση των σπουδών του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, απ’ όπου πήρε το πτυχίου του, μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, Φαίη, η οποία είναι κόρη του σπουδαίου ορθοπεδικού χειρούργου και πρώην διοικητικού ηγέτη του Πανιωνίου, Σταύρου Αλευρογιάννη (έχει χειρουργήσει και βοηθήσει να επανέλθουν άμεσα στη δράση μετά από πολύ σοβαρούς τραυματισμούς σημαντικοί παίκτες όπως ο Βασίλης Κούνας και ο Δημήτρης Μαυροειδής)!

Υπενθυμίζουμε πως ο περσινός ηγέτης και αρχηγός του Πανιωνίου είναι διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες, κατακτώντας μάλιστα το χρυσό μετάλλιο το 2009 στη Ρόδο με την Εθνική Νέων Ανδρών, ενώ πέραν του πτυχίου της Ιατρικής, προηγουμένως είχε αποφοιτήσει και από το ΤΕΦΑΑ, έχοντας το πτυχίο του γυμναστή!

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στην ιατρική, όπου φαίνεται πως τον περιμένει μια μεγάλη καριέρα, έχοντας εξάλλου σαν πρότυπο και μέντορα τον Σταύρο Αλευρογιάννη…