Γίνε και εσύ Θρύλος!

0
Η νέα σεζόν επαναρχίζει. Η Ακαδημία μας θα σας περιμένει φέτος με ακόμη περισσότερες καινοτομίες και πρωτοποριακές κινήσεις.
Ο ΑΠΟΕΛ  θα αποδείξει ότι είναι ένας και αδιαίρετος. Το Σωματείο είναι κοντά μας  και αυτό γίνεται σε πράξη πλέον με το γεγονός ότι η μεγάλη κατηγορία των παιδιών μας θα κάνει προετοιμασία με την ανδρική ομάδα. Καθόλη τη χρονιά τα παιδιά μας θα αξιολογούνται από το επιστημονικό προσωπικό του τμήματος καλαθόσφαιρας. Όλα θα γίνονται με βάση τους κανονισμούς που διέπουν την Ακαδημία μας αλλά και με την ενεργό συμμετοχή του επίσημου ΑΠΟΕΛ.
Η Aκαδημία μας υπο τη διεύθυνση του κοουτς Ρουσσάκη ενισχύεται με τον εξ Ελλάδας κόοουτς Κοσμά Ουρκέρογλου που θα αναλάβει τις αγωνιστικές ομάδες Κ18 και Κ16.  Ο κόουτς Ούρκε αναλαμβάνει επίσης τις ατομικές προπονήσεις των επίλεκτων καλαθοσφαιριστών της Ακαδημίας ενω την τεχνική επίβλεψη και τον σχεδιασμό του προγράμματος αναλαμβάνει ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Μάριος Αργυρού. Η παρουσία του κ. Ουρκέρογλου,  και οι γνώσεις του ζωντατνού κομματιού της ιστορίας του μπασκετικού ΑΠΟΕΛ κόουτς Ρουσσάκη   ο ενθουσιασμός και η εμπειρία του κόουτς Παπαστεφάνου, οι γνώσεις και η θέληση της Ρίτας Ρουσσάκη σε συνδιασμό με την στήριξη από τον κόουτς της ανδρικής ομάδας Μάριου Αργυρού και του βοηθού Γιάννη Δαμαλή υπόσχονται μια συναραπαστική αγωνιστική χρονιά γεμάτη μπάσκετ, διασκέδαση, όμορφες γαλαζοκίτρινες  στιγμές και αθλητισμό!
Με το mail αυτό σας ενημερώνουμε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου τα τμήματα μας επαναρχίζουν στις προκαθορισμένες ημέρες και ώρες στο Λύκειο Ακρόπολης.
Οι κ16 θα ενημερωθούν σε ξεχωριστό mail με πληροφορίες για το ξεκίνημα τους που θα γίνει στις 23/8.
Οι κ14 θα ξεκινήσουν στις 30/8 (αναλυτικό mail θα σταλεί σε εύθετο χρόνο).
Οι εγγραφές θα γίνονται την Δευτέρα και Τρίτη 30/8 και 31/8 στο Λύκειο Ακρόπολης από τις 6:00-8:00 και κοστίζουν 50 ευρώ (όπου περιλαμβάνεται πλούσιο αθλητικό).
Γίνε και εσύ Θρύλος!