Γνωρίστε τον Στέφανο Αβρααμίδη το νέο απόκτημα του CB

0

Γεια σας! Είμαι ο Στέφανος Αβρααμίδης, ετών 22. Σπουδάζω Ψηφιακή Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με κατεύθυνση τη Δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Χαίρομαι και ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή και ιδιοκτήτη του CyprusBasket.net Νεοκλή Θεοχαρίδη και τον Διευθυντή της ιστοσελίδας Ανδρέα Κόκκινο για την ευκαιρία που μου δίνουν να κάνω πρακτική εξάσκηση της Δημοσιογραφίας ενώ ταυτόχρονα σπουδάζω το αντικείμενο. Και κάπως έτσι αρχίζουν τα όνειρα να πραγματοποιούνται!

Η σχέση μου με το μπάσκετ ξεκίνησε από αρκετά νεαρή ηλικία. Άρχισα να ασχολούμαι με το μπάσκετ όταν ήμουν 10, στην 5η τάξη του δημοτικού. Τα δύο μεγαλύτερα μου αδέρφια, ο Γιώργος και ο Αντρέας έπαιζαν από μικροί για τον Όλυμπο Αγλαντζιάς και ήταν οι πρώτοι πουπροσπάθησαν να με πείσουν να ασχοληθώ με το άθλημα. Έτσι, αποφάσισα να ακολουθήσω και εγώ τα βήματά τους. Στον Όλυμπο είχα τα την χαρά και την τιμή να περάσω από τα χέρια δυο εξαιρετικών προπονητών που κατάφεραν να αναπτύξουν πολλούς παίχτες και να κερδίσουν και τίτλους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Μιλώ, φυσικά, για τον Γιάννο Παντελίδη και τον Ευριπίδη Ανδρέου. Ο πρώτος υπήρξε προπονητής μου μέχρι και τους Παίδες, δηλαδή μέχρι να γίνω 16 χρονών. Ο δεύτερος υπήρξε προπονητής μου από τους Έφηβους μέχρι και σήμερα στην Αντρική ομάδα του Όλυμπου. Επίσης, είχα τη χαρά να διαγωνιστώ με συμπαίκτες-ταλέντα που έβγαλε κατά καιρούς ο Όλυμπος, όπως είναι ο Χρήστος Χατζηκώστας, ο Τάσος Ανδρέου, ο Δημήτρης Παπαλουκάς, ο Ανδρέας Χειμώνας και άλλοι πολλοί. Μαζί με όλους αυτούς καταφέραμε να πάρουμε το ντάμπλ στους Έφηβους τη σεζόν 2015-16, ενώ τη σεζόν 2017-18 με την Αντρική ομάδα ανεβάσαμε τον Όλυμπο από την Β2 στη Β1 κατηγορία.

Αν με ρωτήσει κανείς «τι είναι καλύτερο από το να παίζεις μπάσκετ» θα απαντήσω «να παίζεις μπάσκετ, αλλά και να γράφεις για αυτό»! Από εμένα οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μπορούν να περιμένουν άρθρα εφ’ όλης της ύλης για Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική και φυσικά για τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι στόχοι μου συναντιούνται με τους στόχους όλης της ομάδας συντακτών του Cyprus Basket. Θέλουμε να μεγαλώσουμε το Μπάσκετ στην Κύπρο και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για το πετύχουμε αυτό!