Γυναικείο πρωτάθλημα: Μια πρώτη και σύντομη ανασκόπηση

0

Η ΑΕΛ είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τη… μερίδα του λέοντος, όσον αφορά τις εντυπώσεις που έχει αφήσει το μέχρι τώρα Πρωτάθλημα Γυναικών.

Τη στιγμή που η παρουσία της Ανόρθωσης, είχε δημιουργήσει την εντύπωση, ότι η… φετινή κούρσα, δεν θα είναι για «δυο άλογα», η εντύπωση αυτή, μετατράπηκε σε πεποίθηση, μετά που η «κυρία», είχε νικήσει τον κυρίαρχο των τελευταίων χρόνων, Κεραυνό.

Ωστόσο η ΑΕΛ κέρδισε και τους δυο και δίκαια προηγείται, αήττητη στη βαθμολογία.

Η γαλαζοκίτρινη ομάδα έχει παρουσιάσει τα καλύτερα δείγματα γραφής στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα, τη στιγμή που ο Κεραυνός σίγουρα… ενοχλήθηκε από τις ήττες, στα δυο ντέρμπι, ενώ η Ανόρθωση όπως προαναφέραμε, έχει την ικανότητα να φθάσει μέχρι και στην τελική φάση των πλέι-οφ.

Μια φάση, την οποία βέβαια… μονοπωλούν εδώ και χρόνια, οι Κεραυνός και ΑΕΛ!

Από εκεί και πέρα, συναντάμε την ομάδα της Αναγέννησης Γερμασόγειας που δείχνει ικανή και στη φετινή χρονιά, να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη 4αδα, μόνο όμως που και η ΕΘΑ, έχει παρόμοιο βεληνεκές, αλλά και βλέψεις.

Δύσκολα, αλλά θα προσπαθήσει για τον ίδιο στόχο, το Phoenix MJ Basket Plus, ενώ περιορισμένες φαίνονται οι δυνατότητες της ΕΝΑΔ.