Γυρίζει τη… μπιφτέκα ομάδα της Euroleague! – Όλες οι εξελίξεις ΤΩΡΑ!

0

*Η ώρα έφτασε. Μεσημέρι Τρίτης 2 Νοεμβρίου θα ξέρουμε τι απόφαση θα λάβει η πλειοψηφία των ομάδων της Ευρωλίγκα. Η περιβόητη Γενική Συνέλευση για την οποία μιλούσαμε προ ημερών  θα λάβει χώρα σήμερα και όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον αν ο Μπερτομέου θα αποκεφαλιστεί οριστικά κι αμετάκλητα από τη θέση του CEO. Οι ομάδες ζήτησαν να «λύσουν τις διαφορές» τους σε ψηφοφορία κι έτσι θα γίνει.

*Από τη μια έχουμε το μπλοκ των 4 ομάδων (Ρεάλ, Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα, Φενέρ) κι από την άλλη οι υπόλοιποι επτά μέτοχοι. Όλα αυτά βέβαια μέχρι μερικά 24ωρα πριν. Οι ζυμώσεις σε τέτοιες περιπτώσεις κρατάνε μέχρι τελευταία ώρα και έως τις 11 που είναι προγραμματισμένη  η διαδικασία – και θα διεξαχθεί μέσω Zoom – δεν υπάρχει τετελεσμένο γεγονός. Καμία φορά μάλιστα επιφυλάσσει εκπλήξεις. Κι η πληροφορία που έφτασε πριν λίγο στα γραφεία του SDNA λέει ότι επίκειται έκπληξη. Μια ομάδα γύρισε το μπιφτέκι. Το κεμπάπ για την ακρίβεια.

*Αλλά το ποτάμι δύσκολα θα γυρίσει πίσω. Κι ακόμα καλύτερα είναι όσα θα συμβούν μετά την ψηφοφορία. Όχι σε ένα μήνα ή σε ένα χρόνο. Sweet November.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ