Η ανάρτηση της Κάλιας, για τα αυριανά μας αστέρια!

0

Σε μιαν όμορφη ανάρτηση, προχώρησε πριν από λίγη ώρα η Κάλια Παπαδοπούλου, σχετικά με τους αγώνες για το ΝΒΑ Junior!

Καλύτερα όμως, τα περιγράφει η ίδια παρακάτω:

Για 2η συνεχόμενη φορά τα μικρά αστεράκια του Grammar School Λεμεσού έλαβαν την τιμητική 3η θέση στους αγώνες του ΝΒΑ junior. Μετά από ένα πολύ ωραίο αγώνα όπου η ομάδα μας (Dallas Mavericks) έχανε στο ημίχρονο με 18-9, έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας τελικά στη νίκη με 25-21.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μαχητικότητα τους, το ήθος τους – ναι! από μικρά τα εκπαιδεύουμε και ΠΡΕΠΕΙ να τα εκπαιδεύουν όλοι οι «δάσκαλοι» να μαθαίνουν την σημασία του ευ αγωνίζεσθαι – και για το δίκαιο παιχνίδι που έπαιξαν στα πλαίσια του fair play. Η νίκη σε αυτές τις ηλικίες (και σε όλες τις ηλικίες ανεξαιρέτως) έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία στην αντίληψη του ευ αγωνίζεσθαι από την ίδια την νίκη στο οποιοδήποτε ματς.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στους διοργανωτές οι οποίοι έχουν βάλει ένα σοβαρό λιθαράκι έτσι ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο το μπάσκετ στην Κύπρο μας. Χρειαζόμαστε τέτοιες «καλαθοσφαιρικές δράσεις» για να προσδοκούμε σε «αντιδράσεις» οι οποίες μόνο θετικό αντίκτυπο θα έχουν στην Κυπριακή Καλαθόσφαιρα!!

Την ανάρτηση της Κάλιας, μπορείτε να τη δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/1090743268/posts/10220678243841257/