Η απόφαση για τον πρωταθλητή θέλει… Θάρρος

0

Καλησπέρα κύριοι… Από εκεί που δεν κινούταν τίποτα στην καλαθόσφαιρα λόγω κορονοϊού, το CB ξεσκέπασε πολλά γεγονότα που ήταν στην… ναφθαλίνη.

Ενώ όλοι οι φίλοι του μπάσκετ ήταν συνηθισμένοι όταν τελειώνουν τα πρωταθλήματα και όλες οι διοργανώσεις, να βάζουν το άθλημα στο… συρτάρι και να περιμένουν υπομονετικά τι θα ξημερώσει την επόμενη μέρα, το CB έδωσε ώθηση στην κυπριακή καλαθόσφαιρα να ενεργοποιηθεί.

Και εξηγώ…

Μέσω της εκπομπής «ΌΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ» αλλά και τη σκληρή δουλειά των ανθρώπων που απαρτίζουν την οικογένεια του CyprusBasket πολλοί παράγοντες των ομάδων, πρόεδροι , προπονητές, παίκτες αλλά και πρώην στελέχη της ομοσπονδίας και των επιτροπών της, έφεραν στον προσκήνιο τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν στην κυπριακή καλαθόσφαιρα.

Η αβεβαιότητα προκαλεί φόβο για όλους και για όλα, αλλά ο κόσμος απέδειξε ότι το ενδιαφέρον είναι εκεί ψηλά και παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις. Ο κόσμος είναι σε θέση πλέον να κρίνει από μόνος του μέσω της αντικειμενικής δουλειάς του CB αλλά και από λεγόμενα όλων εκείνων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκπομπή μας «ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ».

Μια σοβαρή εξέλιξη που είναι στην επικαιρότητα αφορά την αυριανή συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα υπάρξουν πρωταθλητές στις λίγκες ανδρών και γυναικών αλλά και για τα εφηβικά πρωταθλήματα.

Σίγουρα η απόφαση δεν είναι εύκολη. Ο Κεραυνός και η ΑΕΛ θέλουν τα πρωταθλήματα αλλά υπάρχουν και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα όπου οι μικροί με τον ιδρώτα τους αλλά και όσοι απαρτίζουν το οικοδόμημα των ακαδημιών περιμένουν απαντήσεις.

Σε πολλά πρωταθλήματα του εξωτερικού αποφασίστηκε να υπάρξει πρωταθλητής. Από την άλλη, σε πολλά αποφασίστηκε όπως διακοπούν χωρίς πρωταθλητή. Στο ποδόσφαιρο, στο βόλεϊ και στο χάντμπολ δεν υπήρξαν πρωταθλητές.

Τι θα γίνει αύριο; Περιμένουμε με ανυπομονησία την απόφαση που σίγουρα δεν θα αρέσει σε μερικούς όποια και να είναι αυτή.

ΥΓ: Οι σημαντικές αποφάσεις πρέπει να παίρνονται με θάρρος και γνώμονα το κοινό συμφέρον της κυπριακής καλαθόσφαιρας χωρίς καθυστερήσεις γιατί ο χρόνος είναι χρήμα για όλους.