Η αρχη το ημισυ του παντός …

0

Έφτασε η ώρα…Κανέναν δεν ενδιαφέρει αν είναι Πάσχα, αν είναι μέρες οικογένειας, αν αν αν… Στο μεγάλο λιμάνι μόνο μια σκέψη υπάρχει…Ο πρώτος αγώνας με την Μονακό. Η πρώτη μάχη από τις 3 που καλούνται να πάρουν.

Προβλήματα δεν υπάρχουν, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, η ψυχολογία στα ύψη και η ανάγκη για ένα επιβλητικό 1-0 είναι απαραίτητη. Η υπέρβαση έχει ήδη γίνει αυτό είναι δεδομένο, άλλωστε κανείς δεν περίμενε τον Ολυμπιακό δεύτερο στην κανονική διάρκεια.

Από εκεί και πέρα είναι θέμα να μην επηρεαστούν οι ερυθρόλευκοι από την ταμπέλα του φαβορί. Καλή η Μονακό αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Έχουν καλούς αθλητές, έχουν τον ψυχρό εκτελεστή Τζέιμς, τον απίστευτο Μοντεγιούνας και Βέστερμαν, αλλά ομάδα για τετράδα δεν τους λες.

Με τον κόσμο στην εξίσωση στόχος είναι το δύο στα δύο στο κατάμεστο ΣΕΦ και από εκεί και πέρα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Μόνο μην νομίσει κανείς ότι θα είναι εκδρομή η σειρά με την Μονακό γιατί εκεί θα έχουμε κλάματα…Άλλωστε δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από το στραπάτσο με την Ζάλγκιρις…

Υπομονή όμως γιατί ουσιαστικά το μπάσκετ τώρα αρχίζει…