Η διοίκηση Παπαέλληνα πιστή στο πλάνο, στήριξε Λειβαδιώτη

0

 

Σε μία χώρα όπου η προπονητοφαγία αποτελεί… εθνικό σπορ θα περίμενε κάποιος πως μετά την απώλεια και των δύο εγχώριων τίτλων ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης θα αποτελούσε παρελθόν από τον Στρόβολο.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη στην προκειμένη περίπτωση με τη διοίκηση Παπαέλληνα να αποδεικνύει έμπρακτα πως συνεχίζει να πιστεύει στο πολυετές πλάνο αλλά και τη δουλειά και το έργο που επιδεικνύει στο “Κώστας Παπαέλληνας” ο Κύπριος τεχνικός. 

Μετά από συναντήσεις αλλά και συζητήσεις μελών της διοίκησης και του Χριστόφορου Λειβαδιώτη διαπιστώθηκε πως και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε παρουσιάστηκε αναλυτική έκθεση-ακτινογραφία της σεζόν με τις δύο πλευρές να εντοπίζουν τα λάθη και τα κακώς έχοντα δίνοντας τα χέρια.

Η νέα σεζόν θα είναι σαφώς πιο απαιτητική αφού προφανώς το βάρος της επιστροφής στην κορυφή, με μοναδικό στόχο φυσικά και τους 2 εγχώριους τίτλους γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Παρά τη στήριξη αλλά και την αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών το μεγάλο ‘πρέπει’ θα πλανάται πάνω από το κλειστό του Στροβόλου κάτι που ενδεχομένως να προσθέσει και περισσότερη πίεση στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο προγραμματισμός ήδη έχει ξεκινήσει και μετά από χρόνια αναμένονται αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το μοτίβο που θ’ακολουθήσει φέτος ο Κύπριος τεχνικός στην επιλογή των ξένων. Αν δηλαδή υπάρχει η πρόθεση να συνεχιστεί το περσινό στιλ με 2 ξένους στα γκαρντ -να πλαισιώνουν τους 2 Κύπριους διεθνείς- και 1 ελαφρύτερο ψηλό- ή αν θα γίνει στροφή σε 2 ψηλούς με σκοπό να θωρακιστεί η φρόντ-λάιν που αποτέλεσε την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας στους τελικούς.