Η ECOMMBX ο «6ος παίκτης» της Εθνικής ανδρών στον δρόμο προς το Ευρωμπάσκετ 2025

0

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία ECOMMBX Ltd. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι για περίοδο 2 ετών.

Η ECOMMBX έχει υιοθετήσει και θα είναι η μοναδική εταιρία στο πρόγραμμα «6ος παίκτης» για την εθνική ομάδα Ανδρών, με μότο «στον δρόμο για το Ευρωμπάσκετ 2025». Μέσω του προγράμματος αυτού, η εταιρία έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια της ΚΟΚ και της εθνικής Ανδρών, στην προετοιμασία της για τη μεγαλύτερη διοργάνωση στην οποία έχει αγωνιστεί ποτέ Κυπριακή εθνική ομάδα ομαδικών αθλημάτων.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΚ Ανδρέας Μουζουρίδης, δήλωσε: «Είναι με χαρά που καλωσορίζουμε την ECOMMBX στη μεγάλη μπασκετική οικογένεια και στην Ομοσπονδία. Από την πρώτη στιγμή της επικοινωνίας μας, ήταν έντονη η διάθεση και των δύο πλευρών γι’ αυτή τη συνεργασία.

Όπως λέει και το πρόγραμμα, η εταιρεία θα είναι ο 6οςπαίκτης της εθνικής Ανδρών πλαισιώνοντας άλλους διαχρονικά πολύτιμους συνεργάτες της ΚΟΚ, στην τελευταία φάση των προκριματικών και στο δρόμο προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ 2025, έστω κι εάν έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή μας στη τελική φάση.  Στην δημοσιογραφική διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σύντομα, θα παρουσιαστούν παράλληλα και οι άλλοι τομείς συνεργασίας της ΚΟΚ με την εταιρεία, με πρώτη δράση τη διοργάνωση του κυπέλλου και του Final 4.

Ευχαριστώ τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ECOMMBX κ. Μιχάλη Χαραλαμπίδη και την ομάδα του, για τη συνεργασία. Τους διαβεβαιώνουμε ότι είναι απολύτως σημαντική και η ΚΟΚ θα προβάλει στρατηγικά αυτήν τη συνεργασία όπως της αρμόζει. Η μεγάλη δυναμική που έχει αναπτύξει η εταιρεία και η ποιότητα που αντικατοπτρίζει, μας έχει εντυπωσιάσει και είναι κάτι το οποίο θέλουμε να δούμε στην εθνική μας ομάδα μέσω αυτής της συνεργασίας και προς αυτήν τη κατεύθυνση θα επικεντρωθούμε».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ECOMMBX Μιχάλης Χαραλαμπίδης, δήλωσε: «Η ECOMMBX αντιπροσωπεύει κάθε καινούργια και καινοτόμα εξέλιξη στον τομέα των χρηματοοικονομικών συναλλαγών όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και διεθνώς. Η στήριξη στην Εθνική ομάδα ανδρών ενόψει μία διεθνούς εμβέλειας διοργάνωσης αποτελεί μία απόφαση που συνάδει απόλυτα με το δικόμας όραμα και στόχους. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους στην Εθνική ομάδα και ως ECOMMBX θα είμαστε διαρκώς στο πλάι τους, ως 6ος παίκτης».

Λίγα λόγια για την εταιρεία

 
H ECOMMBX αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, παρέχοντας καινοτόμους τρόπους με τους οποίους οι εταιρίες διαχειρίζονται τις συναλλαγές τους παγκόσμια.  

Η εταιρεία εξειδικεύεται στη διαχείριση ηλεκτρονικών λογαριασμών (e-account management), διασυνοριακών πληρωμών (cross-border payments), προσωπικές και εταιρικές κάρτες (personal & business cards) και μετατροπές νομισμάτων (multi-currency conversions), όλα μέσω του δικού της ECOMMVERSE, μιας μοναδικής, καινοτόμου και εύκολης στην χρήση πλατφόρμας, η οποία δίνει πρόσβαση σε όλες της υπηρεσίες της ΕCΟΜΜΒΧ.

Το μοναδικό της μοντέλο υπηρεσιών, βασίζεται σε τέσσερεις ακρογωνιαίους λίθους: τεχνολογία αιχμής σχεδιασμένη για την παγκόσμια τραπεζική βιομηχανία, προσαρμοσμένη σύνδεση με τραπεζικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, προηγμένα συστήματα ασφαλείας και μέγιστη λειτουργική ταχύτητα.

Εν ολίγης, το ECOMMVERSE είναι η ιδανική πλατφόρμα για ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και όλα τα σχετικά προϊόντα, καθώς και μια σειρά από άλλες υπηρεσίες και οφέλη που κάνουν τις επιχειρήσεις του σήμερα να λειτουργούν πιο ομαλά και τη ζωή τους πιο εύκολη.

Coffee House