Η ΕΝΑΔ απάντησε στην ΕΘΑ : “Καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος…”

0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΔ για τον χθεσινό αγώνα ΕΘΑ – ΕΝΑΔ

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τον χθεσινό αγώνα γυναικών μεταξύ ΕΘΑ-ΕΝΑΔ και αφορμή την ανακοίνωση του Σωματείου Ε.Θ.Α. αναφέρουμε τα εξής:

1. Σαν Σωματείο δεν έχουμε προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση μέχρι στιγμής για το θέμα και ούτε έχουμε πρόθεση να αναφέρουμε δημόσια οτιδήποτε αφορά την προπονήτρια σας ( παίκτρια που μεγάλωσε και αναδείχτηκε στην ΕΝΑΔ, όπως λέτε) ή το Σωματείο σας.
Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας ότι όλοι την γνωρίζουν και είμαστε σίγουροι μετά και τον χθεσινό αγώνα την έμαθαν καλύτερα.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας να θεωρείτε fairplay και να αγωνίζεστε όπως θέλετε για να κερδίζετε με 100 πόντους διαφορά.
Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής.

2. Όσον αφορά το Σωματείο μας, δεν χρειαζόμαστε συμβουλές από κανένα. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά την πλούσια ιστορία μας και την εν γένει προσφορά του σωματείου μας στην γυναικεία καλαθόσφαιρα, στις Εθνικές Ομάδες και όχι μόνο.
Επίσης, γνωρίζουμε πολύ καλά τα εν οίκω μας και πως θα διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Και να είστε σίγουροι ότι θα διορθωθούν.

3. Όσον αφορά την τοποθέτηση ότι δεν έχετε τίποτα με την επίσημη ΕΝΑΔ, να σας αναφέρουμε ότι χθες το βράδυ ο αγώνας ήταν εναντίον της επίσημης ΕΝΑΔ και όχι έναντι κάποιου τρίτου. Τις οποιεσδήποτε προσωπικές διαφορές του ο καθένας ας βρει τον τρόπο να της λύσει σε προσωπικό επίπεδο και όχι διασύροντας μία ομάδα, γιατί μόνο κακό του εαυτού του κάνει αλλά πιο πολύ στο άθλημα που όλοι λέμε ότι αγαπάμε.

4. Όσον αφορά τον πρώτο αγώνα που αναφέρεστε κατά πόσο το σκορ ήταν πραγματικό ή όχι, να σας υπενθυμίσουμε ότι αγωνιστήκατε με την ξένη σας καλαθοσφαιρίστρια επί 39 ολόκληρα λεπτά και με βασικές σας παίκτριες 35 λεπτά. Απλά επειδή στον πρώτο γύρο είχαμε και εμείς ξένη καλαθοσφαιρίστρια και ήταν παρούσες και οι τραυματίες μας, δεν καταφέρατε να μας διασύρετε.

5. Τέλος θέλουμε να απολογηθούμε στον φίλαθλο κόσμο της γυναικείας καλαθόσφαιρας και του Σωματείου μας για την παρουσία στον ψεσινό αγώνα 6 μόνο καλαθοσφαιριστριών.
Από την αρχή της σεζόν το Σωματείο μας, παρά την οικονομική στενότητα, προχώρησε στην εγγραφή ξένης καλαθοσφαιρίστριας η οποία δυστυχώς για προσωπικούς λόγους σταμάτησε να αγωνίζεται. Ξέρουμε όλοι πόσο σημαντική είναι μία ξένη σε μια ομάδα.
Τέλος, από τον χθεσινοβραδινό αγώνα απουσίαζαν λόγω τραυματισμών η Κωνσταντίνα Κουζάλη, Κυριακή Καραπατάκη και Στουππένου.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλες τις κοπέλες που αγωνίζονται στην ομάδα μας και προσπαθούν να την κρατήσουν ζωντανή. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που υπομείνατε το “ΣΕΒΑΣΜΟ” της αντίπαλης ομάδας, με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος. Να είστε σίγουρες όμως ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.