Η ενημέρωση της ΚΟΚ για τα προκριματικά της ΑΕΚ στο Κόσοβο

0

Η ΚΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την προσπάθεια της ΑΕΚ να προκριθεί στους ομίλους του FIBA Europe Cup.

Θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ του cyprusbasket από τις 17 Αυγούστου.

Αναλυτικά:

Η FIBA ανακοίνωσε και επίσημα ότι οι αγώνες που αφορούν την Πετρολίνα ΑΕΚ, στο δρόμο για τους ομίλους του FIBA Europe Cup, θα πραγματοποιηθούν στο Κόσοβο.

Από τα παιχνίδια αυτά, τα οποία θα διεξαχθούν το τριήμερο 27-30 Σεπτεμβρίου, θα βγει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που απομένουν για να συμπληρωθούν οι όμιλοι στην κύρια φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Λάρνακας θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα την Thor Thorlakshofn από την Ισλανδία και εφόσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει την βελγική Τelenet Giants Antwerp.

Η ΑΕΚ στο τελευταίο βήμα πριν από τη συμμετοχή της στην κύρια φάση θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου που θα προκύψει από το ζευγάρι Sporting CP (Πορτογαλία) – BC Trepca (Kόσοβο) / BG Gottingen (Γερμανία) .

Σημειώνεται ότι αν οι «κιτρινοπράσινοι» καταφέρουν να προκριθούν στην κύρια φάση της διοργάνωσης, που ξεκινάει στις 12 Οκτωβρίου, τότε θα λάβουν μέρος στο Group G και θα έχει να ανταγωνιστεί τις Κarhu Kauhajoki (Φινλανδία), Anwil Wloclawek (Πολωνία) και Egis Κormend (Ουγγαρία).