Η επιτυχία έχει την σφραγίδα του κόουτς Τρύφωνα

0

Εξαιρετική δουλειά γίνεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς στις μικρές ηλικίες, με αυτήν να αντανακλάται από την ομάδα των παγκορασίδων (Κ14).

Η ομάδα της Κοκκινοτριμιθιάς έχει καταφέρει να περάσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Επίλεκτη κατηγορία και μάλιστα το κατάφερε αυτό, μέσα από έναν δύσκολο όμιλο με Κεραυνό, Youth Stars, ΕΘΑ, NBA, Moufflons και Απόλλων Γερίου.

Μάλιστα η πρόοδος της ομάδας είναι εμφανέστατη και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας στην επίλεκτη κατηγορία, αφού μετράει ήδη δύο νίκες σε τέσσερις αγώνες, ενώ πέρσι δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει ροζ φύλλο αγώνα. Η ομάδα της Κοκκινοτριμιθιάς ήταν ανταγωνιστική στις δύο πρώτες αγωνιστικές όπου έχασε από Κεραυνό (εκτός) και Άρη (εντός), ενώ στην συνέχεια ήρθαν οι δύο νίκες με Ζήνωνα (εκτός) και Άτλαντα (εντός).

Αρωγός αυτής της επιτυχίας είναι η δουλειά και η αφοσίωση που ρίχνει στην ομάδα (και στην ακαδημία γενικότερα), ο προπονητής Τρύφωνας Τόφας. Μία ήρεμη δύναμη των πάγκων, με αγάπη για το άθλημα και σεβασμό σε κάθε αντίπαλο. Ο κόουτς Τρύφωνας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτριών του και τις εμπλουτίζει καθημερινά με γνώσεις για το μπάσκετ που αποτυπώνονται στο γήπεδο.

Οι δύο συνεχόμενες νίκες έχουν φέρει δίψα για κάτι… παραπάνω στον ΠΑΟΚ, όμως ακόμα και αν δεν καταφέρει να μπει στα πλέι οφ η σεζόν είναι ήδη πετυχημένη!

Coffee House