Η… Free Agency στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας θα είναι ΚΑΥΤΗ!

0

Καυτή αναμένεται η Free Agency του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Λευκωσίας καθώς πολλοί σπουδαίοι καλαθοσφαιριστές κυκλοφορούν… ελεύθεροι και πιθανολογούμε ότι θα θελήσουν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα.

Η λίστα με τα ονόματα προκαλεί τουλάχιστον… δέος αφού δε μιλάμε απλά για κάποιους ερασιτέχνες καλαθοσφαιριστές αλλά παίκτες κλάσης που έχουν κοσμήσει με την παρουσία τους για χρόνια την Α’ Κατηγορία αλλά έχουν τιμήσει (και με το παραπάνω) το εθνόσημο αγωνιζόμενοι με την Εθνική μας ομάδα.

Ενδεικτικά ν’αναφέρουμε μερικά από τα ονόματα όπως είναι ο Παναγιώτης Τρισόκκας, ο Γιώργος Νεοφύτου, ο Τόλης Κασκίρης αλλά και ο Πηλαβάς. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τα μεγέθη αλλά και το πόσο εύκολα μπορούν ν’αλλάξουν πι ισσοροπίες σε αυτό το επίπεδο με την προσθήκη ενός τέτοιου καλαθοσφαιριστή.

Φυσικά το νησί μας είναι μικρό και η μπασκετική κοινότητα ακόμη μικρότερη, με τις φήμες και την ψιθυρολογία ως προς τους πιθανούς προορισμούς να δίνουν και να παίρνουν. Σε πρώτη φάση δε θα δώσουμε τροφή για περαιτερώ σενάρια αλλά θα περιμένουμε από επιβεβαιωμένες πηγές να σας μεταφέρουμε ΟΛΕΣ τις μετακινήσεις της φετινής Free Agency.

Μείνετε συντονισμένοι…