Η Ιωάννα Τούνη μίλησε το ροζ video: «Έχω κατακριθεί πολύ για αυτό το πράγμα» (vid)

0

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε το ροζ video: «Έχω κατακριθεί πολύ για αυτό το πράγμα» (vid)

Blue Island
 

Η Ιωάννα Τούνη απαντάει για τα ροζ video που έχουν διαρρεύσει και την ανάγκασαν να καταφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έχουν περάσει περίπου 20 ημέρες από εκείνο το Σάββατο που έγινε γνωστή η αναφορά που έκανε η Ιωάννα Τούνη στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για τα ροζ video που είχαν διαρρεύσει στο PornHub.

Από τότε μέχρι σήμερα δεν είχε αναφερθεί καθόλου στο θέμα, όμως το έκανε την Παρασκευή με ένα video που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube.

Το περιστατικό με τις φωτογραφίες

Η πασίγνωστη influencer ξεκίνησε αναγνωρίζοντας πως αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο δεν θα ήθελε να μιλήσει και το κάνει επειδή, όπως είπε, νιώθει ένα βάρος μέσα της.

«Είναι κάτι που όλοι απεύχονται, αλλά σε όλους μπορεί να τύχει. Και έτυχε σε εμένα», είπε χαρακτηριστικά και αμέσως μετά άρχισε να εξιστορεί πως έγινε.

«Ήταν καλοκαίρι, ήμασταν σε ένα beach bar, υπήρχε ποτό, καλή διάθεση. Είναι πολύ στενάχωρο που άνθρωποι που είναι δικοί σου, μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, βλέποντας σε τί κατάσταση είσαι. Και να το χρησιμοποιήσουν για να δειχθούν ή ακόμα και να βγάλουν χρήματα. Το παιδί αυτό το γνωρίζω από τα 18 και είχαμε κοινούς φίλους, με τους οποίους ήμασταν εκείνη την ημέρα.

Στα 23 μου, με όλη την έκθεση που είχα από το My Style Rocks κυκλοφορούν φωτογραφίες μου γυμνή ενώ κοιμάμαι στο αυτοκίνητο, τις οποίες εγώ δεν θυμάμαι. Δεν έχω επίγνωση πως με φωτογραφίζει κάποιος.

Το πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος να δημοσιεύονται τέτοιες φωτογραφίες του και ειδικά από έναν άνθρωπο που δεν το περίμενες ποτέ», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στο gazzetta

Star Balm