Η ιστορική πρώτη νίκη του Phoenix Limassol Basketball (pic)

0

Την πρώτη νίκη της ιστορίας του σε Ανδρικό επίπεδο πέτυχε ο Phoenix Limassol Basketball, ο οποίος επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό Post της ομάδας:

PHOENIX ΑΝΤΡΕΣ🏀

💯ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΙΚΗ💯

Την πρώτη νίκη της ιστορίας της σε Ανδρικό επίπεδο πέτυχε η ομάδα στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς. Ο Phoenix Limassol Basketball τέθηκε αντιμέτωπός με την αξιόλογη και φορμαρισμένη (προερχόμενη από 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) ομάδα του ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς. Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα μας σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας για τον αγώνα, μετρώντας συνολικά 5 σημαντικές απουσίες, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εμφάνιση και να κάνει εμφατική είσοδο στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως, παρά το μεγάλο αριθμό εφήβων και παίδων που την απαρτίζουν, θα είναι μια υπολογίσιμη δύναμη για κάθε αντίπαλο.

Το μόνο βέβαιο είναι πως με την επιστροφή των απόντων, ο Phoenix θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

⛹️‍♂️Ο ΑΓΩΝΑΣ⛹️‍♂️

Η ομάδα του ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενη την ώθηση από τις προηγούμενες της νίκες και την εμπειρία της σε συνδυασμό με την αντίστοιχη απειρία της νεαρής ομάδας του Phoenix. Μετά το 5ο λεπτό, η ομάδα μας είχε καθολική υπεροχή και αν εξαιρεθεί μια μικρή «κοιλιά» στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης παίρνοντας μια μεγάλη σε σημασία νίκη με 90-55.

Κανένας παίκτης δεν υστέρησε σε προσφορά, αλλά σημαντικό είναι να σημειωθεί η παρουσία του 16χρονου Στέλιου Σοφοκλέους, στο ντεμπούτο του σε Ανδρικό επίπεδο, ο οποίος με 35 πόντους ήταν ο μπροστάρης της ομάδας. Η παρουσία του, καθώς και πολλών από τους συμπαίκτες του, συμβαδίζει πλήρως με το πλάνο που έχει η ομάδα μας, που δεν είναι άλλο από την προώθηση των έφηβων αθλητών της, προσφέροντας τους χρήσιμες εμπειρίες στο Ανδρικό επίπεδο σε συνδυασμό με πολύτιμες ενέσεις εμπειρίας από 2-3 μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές.

Αναλυτικά:
Phoenix – ΠΑΟΚ 90-55 (Πέρδικος Δ.)

Γιαννουλάκης, Αναστασίου, Σοφοκλέους 35 (7), Jeremic, Bolshakov 16, Χρυσοστόμου (12), Πέρδικος 5 (1), Τάλλαρης 17 (3), Φωτίου 6, Λυσιώτης

Phoenix on 3
1, 2, 3 – P H O E N I X 🏀🦅🏀

#phoenix #mjbasketplus #limassol #cyprus #basketball

Instagram : https://instagram.com/phoenix_mjbasketplus?igshid=eueitfl8ifeg

Android app : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gkousapp.phoenixmjplusω

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🏀PHOENIX ΑΝΤΡΕΣ🏀 💯ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΙΚΗ💯 Την πρώτη νίκη της ιστορίας της σε Ανδρικό επίπεδο πέτυχε η ομάδα στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς. Ο Phoenix Limassol Basketball τέθηκε αντιμέτωπός με την αξιόλογη και φορμαρισμένη (προερχόμενη από 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) ομάδα του ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς. Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα μας σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας για τον αγώνα, μετρώντας συνολικά 5 σημαντικές απουσίες, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εμφάνιση και να κάνει εμφατική είσοδο στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως, παρά το μεγάλο αριθμό εφήβων και παίδων που την απαρτίζουν, θα είναι μια υπολογίσιμη δύναμη για κάθε αντίπαλο. Το μόνο βέβαιο είναι πως με την επιστροφή των απόντων, ο Phoenix θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο. ⛹️‍♂️Ο ΑΓΩΝΑΣ⛹️‍♂️ Η ομάδα του ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενη την ώθηση από τις προηγούμενες της νίκες και την εμπειρία της σε συνδυασμό με την αντίστοιχη απειρία της νεαρής ομάδας του Phoenix. Μετά το 5ο λεπτό, η ομάδα μας είχε καθολική υπεροχή και αν εξαιρεθεί μια μικρή «κοιλιά» στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης παίρνοντας μια μεγάλη σε σημασία νίκη με 90-55. Κανένας παίκτης δεν υστέρησε σε προσφορά, αλλά σημαντικό είναι να σημειωθεί η παρουσία του 16χρονου Στέλιου Σοφοκλέους, στο ντεμπούτο του σε Ανδρικό επίπεδο, ο οποίος με 35 πόντους ήταν ο μπροστάρης της ομάδας. Η παρουσία του, καθώς και πολλών από τους συμπαίκτες του, συμβαδίζει πλήρως με το πλάνο που έχει η ομάδα μας, που δεν είναι άλλο από την προώθηση των έφηβων αθλητών της, προσφέροντας τους χρήσιμες εμπειρίες στο Ανδρικό επίπεδο σε συνδυασμό με πολύτιμες ενέσεις εμπειρίας από 2-3 μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές. Αναλυτικά: Phoenix – ΠΑΟΚ 90-55 (Πέρδικος Δ.) Γιαννουλάκης, Αναστασίου, Σοφοκλέους 35 (7), Jeremic, Bolshakov 16, Χρυσοστόμου (12), Πέρδικος 5 (1), Τάλλαρης 17 (3), Φωτίου 6, Λυσιώτης Phoenix on 3 1, 2, 3 – P H O E N I X 🏀🦅🏀 #phoenix #mjbasketplus #limassol #cyprus #basketball Instagram : https://instagram.com/phoenix_mjbasketplus?igshid=eueitfl8ifeg Android app : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gkousapp.phoenixmjplusω

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Women School Of Basketball (@phoenix_limassol_basketball) στις