Η κατάσταση του Σλούκα και το έγκλημα των Τούρκων που θα άγγιζε τον Παναθηναϊκό!

0

Το Slam Dunk έχει φρέσκο ρεπορτάζ για την υγεία του Σλούκα, τα κρούσματα που είναι… πολλά και την εγκληματική αμέλεια των Τούρκων (και της Ευρωλίγκα) που λίγο έλειψε να παρασύρει και τον Παναθηναϊκό!

Blue Island
 

* Το θέμα όπως καταλαβαίνετε είναι της ώρας και το Slam Dunk έχει φρέσκο ρεπορτάζ για το τι συνέβη στη Φενέρμπαχτσε. Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως τα κρούσματα στη Φενέρ είναι συνολικά οκτώ και αφορούν ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για την ομάδα (παίκτες, σταφ και άλλοι).

* Τα ονόματα πιθανότατα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες, αν και από τη Φενέρ βλέπετε να υπάρχει τρομερή μυστικότητα. Όταν έκαναν οι Τούρκοι την ανακοίνωση νωρίτερα, ήδη ήξεραν ποιοι είναι θετικοί. Αν ήθελαν, θα το ανακοίνωναν. Όλα, όμως, λειτουργούν με τον δικό τους τρόπο.

* Θα σεβαστούμε το πρόβλημά τους. Ωστόσο, θα έπρεπε και εκείνοι να είχαν σεβαστεί τους ανθρώπους που εργάζονται στο σωματείο πρώτα από όλους και έπειτα τους αντιπάλους τους. Κι όταν λέμε να σέβονταν, δεν εννοούμε μόνο τους διοικούντες της Φενέρ, αλλά και το τουρκικό κράτος στο σύνολό του, που δεν σεβάστηκε κανέναν αθλητή και έπαιξε με την υγεία όχι μόνο των ανθρώπων των ομάδων, αλλά και όλων των υπολοίπων.

* Θα τα εξηγήσουμε όλα στη συνέχεια, αλλά πρώτα από όλα δυο λεπτομέρειες για τον Σλούκα, γιατί είναι λογικό να ρωτάει όλη η Ελλάδα το τι συμβαίνει. Πέραν του γεγονότος πως είναι σπουδαίος αθλητής, είναι και ένα παιδί – κόσμημα, που έχει μόνο συμπάθειες. Υπάρχει και ένα μπέρδεμα σχετικά με το πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

* Ο Σλούκας ήταν από τους τελευταίους που κατάφεραν να περάσουν χθες από τα χερσαία σύνορα, οδικώς και να φτάσει στη Θεσσαλονίκη. Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, την οποία ανέβασε ο ίδιος στο Instagram, βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του, καθ’ οδόν για τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, κάνει και ένα περιπαικτικό σχόλιο, γράφοντας πως είναι επιτέλους… ελεύθερος από την καραντίνα.

* Ήταν λογικό να νιώθει έτσι. Ο Σλούκας παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα τη Δευτέρα και μόνο για μια – δυο μέρες είχε δέκατα, πολύ χαμηλό πυρετό. Τις επόμενες μέρες ήταν αρκετά καλύτερα. Γενικά, είναι σε καλή κατάσταση η υγεία του. Αυτό είναι το πρώτο και το βασικότερο, που μας ενδιαφέρει όλους.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

Star Balm