Η ΚΟΠ παρουσίασε τη χορηγία της ΜΙΝΕΡΒΑ

0

Η ΚΟΠ παρουσίασε την χορηγική της συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία “Μινέρβα”. Η χορηγική συμφωνία αφορά αποκλειστικά το τμήμα διαιτησίας της Ομοσπονδίας.

Image

Η συνέντευξη τύπου έγινε στο Συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, εκεί ήταν η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net και σας μετέφερε όλα όσα λέχθηκαν.

Στην διάσκεψη ήταν παρών ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας και ο Milorad Mazic o οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα εκπαίδευσης και αξιολόγησης των επιδόσεων των διαιτητών μας.

Από πλευράς “Minerva” o Εκτελεστικός Διευθυντής της “Μινέρβα”, Μάριος Κουτσοκούμνης.

Ο Γιώργος Κούμας μεταξύ άλλων…

“Μας τιμά ιδιαίτερα η απόφαση της Μινέρβα. Ευχαριστούμε θερμά για την απόφαση σας. Χαιρόμαστε που μεγαλώνει η εταιρεία. Πιστεύω ότι και ο Κωστάκης εκεί που βρίσκεται θα είναι χαρούμενος”

“Ο Μάζιτς έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο και έχει αναλάβει τα καθήκοντα του. Η βελτίωση της διαιτησίας είναι μονόδρομος. Θα αγωνιστούμε να οδηγήσουμε την διαιτησία στα σωστά επίπεδα”

Ο κύριος Κουτσουκούμνης είπε μεταξύ άλλων…

“Στηρίζουμε την ΚΟΠ και τον Γιώργο Κούμα. Η εταιρεία θα προβάλλεται για δύο χρόνια σε όλα τα γήπεδα. Θα έχει και ουδέτερη παρουσία από ομάδες και σωματεία. Να ευχαριστήσω και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο. Καλή επιτυχία και στους διαιτητές”

Ο κύριος Μάζιτς είπε μεταξύ άλλων…

“Μετά την πρώτη μου συζήτηση με τον κύριο Κούμα, ήμουν ακόμα ενεργός διαιτητής. Αποφάσισα να σταματήσω την καριέρα μου και να έρθω στην Κύπρο. Έρχομαι από την Σερβία. Θα είμαι μόνιμος κάτοικος Κύπρου για να στηρίξω τους νέους διαιτητές. Και στην Σερβία υπάρχει πίεση στους διαιτητές. Έχω δει αρκετούς αγώνες στην Κύπρο και είδα ότι τα λάθη των Κύπριων διαιτητών είναι λιγότερα από αυτά των ξένων. Θεωρώ ότι δεν είναι ποιότητας. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα εργαστώ σκληρά. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τους διαιτητές μας. Χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν αρκεί από μόνη της η στήριξη από την ΚΟΠ, τους χρειαζόμαστε όλους”

 


Image
Coffee House