Η λανθασμένη διατύπωση των δηλώσεων Φωτίου/ Τι απάντησε σήμερα

0

Ο Αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου, μίλησε στο cyprusbasket.net και αναφέρθηκε στις χθεσινές του τοποθετήσεις, στο pre game του αγώνα με την Πάφο. Ουσιαστικά αυτό που διευκρίνισε είναι ότι αυτό που εννοούσε είναι ότι στο οικονομικό κομμάτι η ομάδα του δεν κινδυνεύει με αφανισμό (όπως ακούγεται) και η αναφορά του δεν είχε καμία σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι, για το οποίο χαρακτήρισε την σεζόν “καταστροφική”.

Οι σχετικές χθεσινές δηλώσεις:

Διαβάστε τα κυριότερα όσων ανέφερε:

-“Αν ήταν οι δηλώσεις μου όπως παρουσιάζονται σήμερα στα media, μπορεί να έχουν παρερμηνευτεί. Ήταν 4μιση το απόγευμα, αναπλήρωνα τον Νεκτάριο και εφκήκα να μιλήσω κάτω που τους 40 βαθμούς. Κανένας δεν έχει την διάθεση να με δει και να με ακούσει με την κατάντια του ΑΠΟΕΛ”.

-“Υπάρχουν τρεις ενότητες. Το αγωνιστικό, το οικονομικό και η επόμενη μέρα. Και όταν γέλασα όταν με πήρες τηλέφωνο, διασκεδάζω απλά την εικόνα που έχω βγάλει και όχι την κατάντια του ΑΠΟΕΛ”.

-“Αγωνιστικά είναι καταστροφική η σεζόν. Αν δεν θεωρούσα ότι είναι καταστροφική η σεζόν τότε ο πρόεδρος της Πφάιζερ, της Άστρα Ζένεκα και της Τζόνσον-Τζόνσον σήμερα το πρωί έπρεπε να αποσύρουν τα εμβόλια τους για μια εβδομάδα διότι έπρεπε να εξετάσουν το φαινόμενο χτες (για τα όσα είπε), για να δούμε αν είναι παρενέργεια”.

-“Όσο αγωνίζονται οι όποιοι ποδοσφαιριστές εργοδοτούνται στο ΑΠΟΕΛ εγώ οφείλω να τους υποστηρίζω”.

-“Τούτη η δεκαετία είναι του ΑΠΟΕΛ”.

-“Το πρόβλημα είναι ένα. Ο λάθος προγραμματισμός που έγινε το καλοκαίρι. Είμαστε άνθρωποι στο Δ/Σ του ΑΠΟΕΛ. Δουλεύουμε όλοι μαζί, οργανωμένα”.

-“Έξω στα media επικρατεί ένα καταστροφικό κλίμα όσον αφορά την επόμενη μέρα του ΑΠΟΕΛ”.

-“Όσον αφορά το οικονομικό υπάρχει ένα χρέος, αρκετό. Κάποιο από αυτό το κληρονομήσαμε. Δεν κατηγορώ κανέναν. Κάναμε 1000 λάθη. Είμαστε και εμείς άνθρωποι”.

-“Επτά χρόνια, αν έπιανες χρονιά χρονιά θα έλεγες για τούτη την διοίκηση;”.

-“Για την επόμενη μέρα καλώς να ορίσουν όποιοι θέλουν, όλοι. Χωρεί τους όλους”.

-“Χάσαμε από τον κορονοϊό μόνο 5 εκατομμύρια”.

-“Απλά λέω ότι εκείνο που ήθελα να πω και δεν τα κατάφερα καλά ή να παρερμηνεύτηκαν, είναι ότι στο οικονομικό αυτός ο αφανισμός που ακούγεται ότι υπάρχει και γράφεται ακόμα και από δημοσιογράφους ότι μόνο μια διέξοδος υπάρχει, όχι υπάρχουν διάφορες λύσεις. Το ΑΠΟΕΛ θα είναι ΑΠΟΕΛ”.

**ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να ακούσετε το ηχητικό με ολοκληρωμένες τις δηλώσεις του.

 

kerkida.net