Η Μύκονος ζήτησε wild card από τη EuroLeague

0

Τη μία από τις δύο ανοιχτές θέσεις της EuroLeague θέλει ο ΑΟ Μυκόνου, που ζήτησε wild card από την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης. Χιουμοριστικά, φυσικά, σε άλλο ένα διαμάντι στον λογαριασμό της ομάδας στο Twitter.

Με τον χάρτη της EuroLeague να συμπληρώνεται σιγά-σιγά, μετά από την κατάκτηση της Aba Liga από τον Ερυθρό Αστέρα, δύο είναι οι ανοιχτές θέσεις αν θεωρήσουμε ότι οι ρωσικές ομάδες δεν θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση της επόμενης περιόδου. Γι’ αυτό και ο ΑΟ Μυκόνου έσπευσε για να διεκδικήσει την μία wild card, μέσω αίτησης που αναρτήθηκε και στον λογαριασμό της ομάδας στο Twitter.

Αγαπητή EuroLeague, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την επιθυμία μας να αιτηθούμε wild card για την επερχόμενη περίοδο. Αγωνιζόμαστε πλέον στη Β’ Εθνική Κατηγορία, το γήπεδό μας είναι κάπως μικρό (450 θεατές), όμως θα είναι κατάμεστο σε κάθε αγώνα. Είμαστε καλά παιδιά. Κι αν προκριθούμε στα playoffs, θα προσκαλέσουμε και τον Κέβιν Ντουράντ. Το υποσχόμαστε” έγραψαν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της Μυκόνου, που προφανώς κάνουν χιούμορ καθώς προετοιμάζονται για να κάνουν πρωταθλητισμό τη σεζόν 2022/23 με στόχο την Α2 μετά από το 100% που είχαν φέτος στη Γ’ Εθνική.

Η Μύκονος ζήτησε wild card από τη EuroLeague

sport24.gr