Η ΜΥΘΙΚΗ εμφάνιση της Nike McClure απέναντι στην ΑΕΛ!

0

Μπορεί η Ανόρθωση να ηττήθηκε τελικά από την ΑΕΛ με 66-74, αυτό όμως δεν είναι ικανό για να περάσει στο ντούκου η ΕΠΙΚΗ εμφάνιση της Αμερικανίδας σέντερ της Ανόρθωσης, Nike McClure!

Η 24χρονη απόφοιτος του Washington State University έκανε θραύση κάτω από τα 2 καλάθια ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 29 πόντους, 22(!!!) ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 4(!) μπλοκ κυριαρχώντας στο βαμμένο απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αν δε βελτιώσει και το ποσοστό της στις βολές (μόλις 5/14 προχθές) και με τη συχνότητα που οδηγείται στη γραμμή της φιλανθρωπίας θα την καταστήσει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του αγωνιστικού η McClure μας δήλωσε και στο παρελθόν πως περνά πολύ όμορφα στην Κύπρο και την Ανόρθωση ενώ εντύπωση (θετικότατη) προκάλεσε το γεγονός ότι ήταν απόλυτα ενήμερη τόσο για την ιστορία του σωματείου, για την κατεχόμενη Αμμόχωστο, το πρόβλημα εισβολής και κατοχής κάτι που συναντάμε σπάνια!

Οι Αρίστου και Ιωαννίδου έχουν στα χέρια τους ένα ακατέργαστο διαμάντι και με σωστή δουλειά η Nike αναμένεται να εξελιχθεί σε μια dominant center που θυμίζει… θηλυκό Andre Drummond!

Well done girl!