«Η Ομόνοια να είναι δυνατή και στο χώρο του μπάσκετ»

0

Πραγματοποιήθηκε (16/2) στο Σατιρικό Θέατρο στην Λευκωσία, η εναρκτήρια εκδήλωση για τους εορτασμούς των 70 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου Ομόνοια Λευκωσίας.

Την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο πρόεδρός της, κ. Λούης Δημητρίου, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ:

«Η Ομόνοια αποτελεί ένα από τα πιο ένδοξα και ιστορικά σωματεία της Κύπρου, σε όλα τα αθλήματα. Οι πάρα πολλές διακρίσεις της σε όλη της την ιστορία αποδεικνύουν πως πρόκειται για ένα από τα πιο μεγάλα σωματεία της χώρας μας.

Είναι με πολύ μεγάλη χαρά που βρέθηκα στην εναρκτήρια εκδήλωση για τους εορτασμούς των 70 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου. Ο κυπριακός αθλητισμός χρειάζεται μία υγιή Ομόνοια, που να μπορεί να πρωταγωνιστεί και να προσφέρει χαρές στους χιλιάδες φιλάθλους της.

Ευχή όλων όσων αγαπάμε την κυπριακή καλαθόσφαιρα, είναι να δούμε τα επόμενα χρόνια μία δυνατή Ομόνοια και στον χώρο του μπάσκετ. Γνωρίζουμε πως στην Ομόνοια γίνεται εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια από τον προπονητή της ομάδας, κ. Κυριάκο Αδάμου, και τους συνεργάτες του, αφού στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν μερικά σπουδαία ταλέντα που με την σωστή δουλειά και καθοδήγηση μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά.

Η Ομόνοια έχει την δική της μεγάλη ιστορία στον χώρο της καλαθόσφαιρας, με πολύ μεγάλη παρουσία στην Α’ Κατηγορίας, ενώ έχει κατά το παρελθόν βγάλει από τις ακαδημίες της αρκετούς σπουδαίους καλαθοσφαιριστές, που με την σειρά τους έγραψαν την δική τους ιστορία στον χώρο.

Είμαστε σίγουροι πως η Ομόνοια θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να επιστρέφει στα ‘σαλόνια’ της κυπριακής καλαθόσφαιρας και θα προσφέρει χαρές και συγκινήσεις στους φιλάθλους της. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ ότι καλύτερο στο σωματείο της Ομόνοιας».